2018. július 18., szerda

Öreg néni táncol

This feature is not available right now. Please try again later. Képek és videók a témában! Obamával és táncol - öreg, , virginia mclaurin, táncol, obama, néger, michelle, fekete, fehér ház, embe elnök, barack.


Öreg néni táncol

Echo TV (Világpanoráma) - Cigánykérdés Egymilliárdba kerülhet a romáknak egy új választás, amit persze a magyar adófizetők állnak Egyre növekszik a cigány lakosság aránya Egy vidám nap a tököli börtönben Elbontják az illegális putrikat Elbontják az illegális putrikat. Egyszer anyámék elmentek buliba a hugával apám meg már kiskoromban lelépett így a diszkózás idelye alatt nekem kellet vigyázni a hugomra jázminra! Jázminka akkor volt éves gyönyörű szeplős kis arca van neki és mégcsak éves de formálódik a feneke és mivel táncol megállás nélkül cicagatyában van. Ez az idős néni például mindenkit meglepett és mosolyt csalt az emberek arcára, amikor egy táncmulatságban jelentkezett, hogy táncol a férfi előadóval. Az utcán senki sem jár, Frakk csak kóbor kutyákkal találkozik, akik követik a kolbász illatát.


Frakk az öreg néni házához vezeti a kutyákat, aki örömmel veszi tudomásul, hogy mégsem kell egyedül töltenie a karácsony estét, Frakk pedig az éhes kutyáknak adja a kolbászt, majd hazamegy. Ha valaki azt gondolta, hogy túlsúllyal nem lehet jól táncolni, akkor az most nagyon meg fog lepődni, mert a felvételen látható nő eszméletlen milyen táncot lenyomott a tehetségkutató válogatáson. Van ott, ugye, egy öreg nénink. Nem idős hölgy, nem, ő egy öreg néni.


Fényképalbumot nézeget. Mert már inkább ott van, mint itt. Felidézi, ahogyan gyerek volt. Meg válságba kerülő felnőtt. Meg egyedül maradt felnőtt.


A gyorsan haladó autósok többsége még csak nem is lassít a gyalogos láttán, de szerencsére vannak még becsületes és szabályt betartó emberek. Balról egy öreg néni mélyen alszik a fotelban. TERÉZIA MAMA intrikus nő.


Zsani néninél is, kedves. Akárcsak a Karcsi bácsit látnám! Mintha ez a Balázs ott tanulta volna ezt a háromnapos névnapot. MÁLCSI NÉNI jóakaratú néni. Elég is volt a jóbúl, lelkem, kitáncolhatta már magát a csuda is.


Rosa Camfield két hetes ükunokájával, a 1éves néni először fogja kezében Kayleet. Pasizási tanácsok, pasizás, tippek, trükkök a sikeres pasizáshoz. A férfiak elcsábítása tanácsainkkal gyerekjáték! Plusz: feromon parfüm, viccek, mókás történetek és pasizás.


Öreg néni táncol

Forelli az olasz maffia feje Liberty city-ben, akinek rendkívül sokat köszönhet Tommy. Mivel nagyon fontos családtagnak számít a főhősünk, Sonny ad neki egy esélyt, hogy helyrehozza a balul elsült eseményeket. Nem csoda, hogy filmre vették a éves bácsikát, aki múlt héten egy holland elektronikus zenei fesztiválon vesztette el a fejét. Rajta kívül fölött biztos senki nem érezte ilyen jól magát a buliban.


A táncnak vége, férfiak a verandára tódulnak, a nők itt maradnak. A cigányok a kályha körül ásítoznak, majdnem elalusznak. Fahidi Évát éve ismerem, és úgy érzem, hogy ezt a nénit mindenkinek látnia kell. Hihetetlen számomra, hogy valaki évesen, túlélve a holokausztot, elveszítve mindenkit és mindent, aki és ami fontos volt számára, ennyire aktív, huncut, sugárzó, testileg és szellemileg friss, melegséget árasztó, az élet szeretetétől duzzadó legyen.


Hogyan is tudná ő megmondani Melinda néni korát? Megkérdezik az öreg iskolapadot, aki minden irkafirkát megőriz, még a kisiskolás Melinda padfirkáit is, az öreg pad azonban már olyan felejtős, hogy nem emlékszik semmire. Dehogyis tudja ő, hogy hány éves Melinda néni ! Végül a legkisebb bocs oldja meg a kérdést. Elvileg az Ön temetésén. Pistike ma nem is jött iskolába.


Pusztai professzort is beavatják titkaikba, aki felveti az ötletet, hogy a szegedi Szuperlézer is működhetne úgy, mint a Hadronüzköztető, így Hanna néni támogatja őket pénzzel, hogy hozzák vissza az Imréjét. A(z) Öreg néne őzikéje (diafilm ) című videót picibocinevű felhasználó töltötte fel a(z) Mese kategóriába. Dédunokái aranyozzák be a 1éves Erzsi néni életét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések