2018. szeptember 20., csütörtök

Ha a pasi hazudik

Ha a pasi hazudik

Ha hazudik , akkor valamitől fél… Fél a lebukástól, attól hogy elveszt, attól, hogy elveszti a gyerek megbecsülését… Lényeg, hogy a “birtoklás” körül kell keresni a dolgok lényegét. Ha hazudik , az szinte mindig valami olyan dolog, amikor szeretne valamit megszerezni, amit valamiért nem kap meg otthon. Aki hazudik , gyakrabban védekezik, aki igazat mon gyorsabban megy át egy-egy ‘vallatás’ során át támadóba. Persze ahogy a szemkontaktus esetében, ebben is egyre ügyesebbek leszünk felnőtt korunkra, és megtanuljuk, hogy ha nem akarunk könnyen lelepleződni, jobb ha nekünk áll feljebb, és uraljuk a kommunkációt.


Ha a pasi hazudik

Szeretné, ha a pasija olyan lenne, amilyennek elképzeli. Minden tisztességes ember megérdemli, hogy mások is így bánjanak vele. Azonban van itt egy gond.


Azért mert akar tége de nem akarja a szívást. A férfiaknál azt is megfigyelték, hogy könnyebben hazudnak zsebre tett kézzel, mint akkor, ha szabadon lennének az ujjaik. Ahhoz azonban, hogy kideríts szándékosan ferdít, egyáltalán nem fontos neked is durva cselekhez folyamodno vagyis nem kell belelesned a mobiljába - bőven elég, ha résen vagy és árgus szemekkel figyeled a testbeszédét.


Mai írásunkban hoztunk neked néhány igazán gyanús jelet, amik arra utalhatnak, hogy a pasi bizony hazudik. Ha felteszel egy kérdést, és az érdekli, hogy miért akarod ezt tudni, vagy az, hogy miért teszel fel neki ilyen kérdéseket, akkor jobb, ha még kíváncsibb leszel a válaszokra. A belső hang általában nem hazudik. Amikor egy férfi hazudik : A felmérések szerint a nőknek csak 2 a férfiaknak viszont százaléka rendszeresen „füllent”, „svindlizik”, mellébeszél.


De vajon felismerhető-e, ha valamely férfi a környezetünkben nem mond igazat! Természetesen igen, csak értő módon figyelje a jeleket! A következő állomás a Birtoklás – Megengedés köre.


Ha érdekes vagy, ha tetszel, ha megmozdítasz, akkor azt akarom, hogy legyél az enyém. Ha te megfelelő idő alatt engeded meg, hogy az enyém legyél, akkor van időm arra, hogy lássam, te vagy-e az, akivel teremteni szeretnék. Ez az udvarlás időszaka egy kapcsolat elején. Bárczi, Géza and László Országh: A magyar nyelv értelmező szótára (’The Explanatory Dictionary of the Hungarian Language’). Ha azt tapasztalo hogy a pasid eddigi nyitottsága hirtelen titkolózásba és túlzott magány iránti vágyba csap át, érdemes óvatosnak lenned.


Alapvető problémának azt érzem, hogy nem tudtad felismerni, hogy végig hazudik neked. Mosolyszünet a láthatáron. Ha valaki hazudik , próbál természetesnek tűnni. Ugyanannyit fog mosolyogni, mint amikor igazad mond.


A hazugság nem szép dolog, és gyakran észre sem vesszük, ha hazudnak nekünk. Vége a Pride hónapnak és most már ritkábban jönnek ehhez hasonló tartalmak a csatornámon. Ha megnézted a bécsi Prideról szóló vlogomat. Public Authority for Social Insurance( PASI ) Public Authority for Social Insurance( PASI ) Insurance in Oman. Working Abroad Insurance for Self Employed.


Ha az érintett az adatkezelőnek a meghozott döntésével nem ért egyet, illetve ha az adatkezelő a határidőt elmulasztja, az érintett – a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított napon belül bírósághoz fordulhat. Az érintett a jogainak megsértése esetén, valamint az Infotv. Ha nem keres, vagy a szembesítés ellenére még a változás szikráját sem látod benne, akkor… Mondjatok búcsút egymásnak. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de hallgass rám. Néha tovább kell lépned.


Ha nem kedvel - vagy ami még fontosabb, nem tisztel - eléggé ahhoz, hogy normális kapcsolatotok legyen, akkor nincs más választás. Az a pasi , aki nem vesz téged komolyan, soha nem kérdezősködik a családod vagy a barátaid felől, ahogyan az sem érdekli túlzottan, hogy mivel töltöd a napjaidat és milyen álmaid vannak. Ha az illető valóban szeretne, mindig meghallgatna és odafigyelne rá így jobb, ha felado mert biztosan nem ő lesz a férjed. Ha egy ember az igazat mondja, nem figyel oda a mozdulataira. Azok természetesek maradnak.


Ha azonban hazudik , elkezd figyelni rájuk - mert azt gondolja, azok elárulhatják őt. Pont azzal árulja el magát, hogy hitelesnek akar látszani! A mozgása nem természetes, inkább merevvé válik, a kézmozgás is visszafogott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések