2018. szeptember 13., csütörtök

Halak férfi szerelem

Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Ez a férfi álomvilágban él és. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért.


Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. Teli gyengéd kedvességgel, élénkséggel, érzéki fantáziával. Sok Halak férfi szélsőségesen férfias tud lenni, és maximálisan tudatában van annak, hogy mit akar, és ehhez hogyan juthat hozzá. Mindent egybevéve azonban elég nehéz feladat lehet egyszerre férfinak és Halaknak is lenni, de ez főként a társadalmi elvárások és a kollektív értékrend miatt van így.


Nem szeretik a túlzottan sovány lányokat, sőt, kimondottan kedvelik a gömbölyded idomokat. Nem azt mondom természetesen, hogy az elhízott lányokat szeretik a Halak , hanem az egészségesen telt alakkal rendelkezők hozzák őket lázba. Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. Erre az Oroszlán a tökéletes partner.


Te hajlamos arra, hogy sajnáltasd maga és így hívd fel a figyelmet a ki nem elégített vágyaidra, vagy egyszerűen így akarsz törődést. Nehezen hódit meg valakit, de amint sikerült, máris más után szalad. A házasságban sem valami megállapodott, gyakran keres másutt örömet. Mégis elvárja, hogy a felesége a szerelem mellett elnéző is.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A HALAK FÉRFI szerelmi horoszkópja A kettős jegyű Halak férfi összetett egyéniség, álmodozó és romantikus. Vonzza a tenger, a mélység, mindaz, ami titokzatos.


A vibráló művaginák, guminők számára arra készültek, hogy valóra váltság legféltettebb álmait. A legtöbb mazoista a Halak közül kerül ki, mert hajlamos a passzív szerepre, és mindenáron meg akarja ismerni a fájdalom és az öröm együttes varázslatát. Ez pedig maga az egybeolvadás, amikor a víz felveszi annak az edénynek az alakját, amibe beletöltik. Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus.


Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen. Tudnunk kell, hogy a Halak férfi rendkívül szenzuális, a szerelem ezért megkülönböztetett helyet foglal el életében, és állandóan szerelmes. A lelkében kavargó érzelmi kavalkádnak megfelelően a szerelmet is a legkülönfélébb módon élheti meg, a légies, már.


Néha kicsit hisztis, ha túl merész dologra akarod rávenni, de előbb-utóbb szót foga mert hallgat rád és bízik az erődben, ami módfelett hízelgő számodra. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Ha a férfi kimondja ezt a bűvös szót, egyértelmű, hogy szerelmes.


De ha nem mondja ki, még nem biztos, hogy nem az. Ezért ne aggódj azon, hogy még nem történt meg a nagy vallomás. A szerelem ilyen megnyilvánulása a nők számára fontosabb dolog.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések