2018. szeptember 25., kedd

Milyen csillagjegyek illenek össze

Melyik csillagjeggyel illenek össze ? Legjobban a Skorpiókhoz, a Bikákhoz és a Bakokhoz illenek , de jól kijönnek a Rákokkal és a Szüzekkel is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!


Nem működnek a kapcsolataid? Amikor már azt hisze hogy éppen révbe érsz, valami mindig elromlik? Talán rossz helyen keresgélsz.


Léteznek ugyanis olyan csillagjegyek , amik egyszerűen nem kompatibilisek egymással, és bármit is teszel, nem tudsz ezen változtatni. Csillagjegyek párosítása- melyik jegy illik össze melyikkel. A jó hírem azonban az, hogy minden jegy minden jeggyel összeillik, a kérdés csupán az, hogy sikerül-e kialakítani egymással egy közös nyelvet. Anya-gyerek kapcsolódás – milyen csillagjegyek illenek össze ? Alapból jó tudni, hogy minden születés a lehető legjobbkor, a legmegfelelőbb helyre, a legmegfelelőbb szülővel történik.


Ezek a jegyek illenek leginkább a Koshoz - Tudd meg, ki az ideális párja, és kivel nem jön ki jól, aki a Kos jegyében született. A Bika az egyetlen, aki teljes mértékben, mindenben megfelel a Skorpió elvárásainak. Nyugodt erotikája csodálatos szerelemben olvad össze a Skorpió féktelen szenvedélyével. A Szűz szorgalmával, egyszerűségével vonzza.


Fel tudja oldani kedvese gátlásait, mert érzi, hogy remek szerelmi partnert talál benne. A csillagjegyek között találunk olyanokat, amelyek nagyon jól összeillenek, és olyanokat is, amely csillagjegyek kombinációja nincs jó hatással egymásra. Imolai Judit volt a FEMCafé vendége, aki bővebben beszélt a szerelmi horoszkópokról.


Milyen csillagjegyek illenek össze

A beszélgetés során kiderült, hogy Nagy. Szűzzel kapcsolatban ugy érezheti,mindig is őt kereste. A skorpioval romantika köti össze ,A halakkal pedig a lekük egybeforr.


Ennek ellenére vigyázzon,mert az utóbbi két jegy szülöttét egy idő után megbízhatatlannak tarthatja majd. A személyiségük köszönő viszonyban sincs a tiéddel. Ezek a csillagjegyek passzolnak össze leginkább testvérként írta: Ridikül. A Vízöntő és Szűz jegyű gyerek örül a legjobban a testvérnek, féltékenységi rohamokat pedig leginkább a Bikáktól, Rákoktól, Skorpióktól várhatunk.


Az adatkezelő kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Párkeresőknek különösen ajánljuk figyelmébe. Az a szép az asztrológiában, hogy részletes jellemábrázolásával még a párkapcsolati hasonlóságok és különbözőségek is kideríthetőek egyetlen perc alatt. A zodiákus mind a jegye más és más domináns jellemvonásokkal bír, így természetes, hogy változó módon illenek egymáshoz.


Kiknek ígér az asztrológia örök szerelmet és kiknek nehézségeket? Kos: A Kos egy domináns típus, éppen ezért jobb, ha egy szerelmi kapcsoltban, házasságban a férfi a Kos jegyű. Az egy dolog, hogy a csillagjegyek alapján mely zodiákusok illenek össze. Az is egy dolog, hogy mi magunk kit szeretnénk bevonzani, hogy milyen férfire vágyunk. Vannak emberek, akik szerelmük ellenére valahogy nem egymásnak vannak teremtve, az Égiek nem egymásnak szánták őket.


Ennek az az oka, hogy a csillagjegyeik alapján egyáltalán nem illenek össze. Néha ugyanis nem elég a szerelem, más tényezőkre is szükség van ahhoz, hogy egy kapcsolat sikeres legyen. Nincs olyan, hogy rossz helyre születik egy gyerek, mert nem véletlenül történik egymás kiválasztása. Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod!


A mai nap folyamán számíthat egy-két baráttal, vagy ismerõssel, egy kellemes, felhõtlen beszélgetésre, de akár egy jóérzésû pletykálásra is. A problémát kettőjük kapcsolatában az jelentheti, hogy míg a Baknak szüksége van biztonságra és megbízható, stabil párkapcsolatra, a Kost az újabbnál újabb ingerek éltetik. A Bakhoz jobban illenek a föld jegyűek, mint a Bika és a Szűz, mint a számára túl heves és felszínes, tűzjegyű Kos.


A Bika jegyű emberek egyáltalán nem illenek össze a Vízöntővel. Szinte mindenben eltérnek egymástól, csak rövid távra érdemes ezzel a jeggyel tervezni a Bikáknak. A Kos csajok felejtsék el a Bak srácokat, ugyanis ezek a csillagjegyek nem bírják a spontán dolgokat és fordítva sem működik a kapcsolat. Vajon melyik csillagjeggyel alkotsz tökéletes párost?


Meghökkentő igazságra találhatsz, ha megkeresed csillagjegyet, és elolvasod a horoszkóp tanácsait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések