2018. szeptember 17., hétfő

Napi horoszkóp oroszlán nő

Ismerje meg mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


GYERMEK jel, ami árulkodik, hogy a gyermeked meleg (lehet). A legtöbb szülő nem szeretne azzal szembenézni, hogy esetleg meleg a kisfia. Ugyanakkor azt sem szeretnék, ha a gyermekük nem vallaná be nekik a másságát, ha esetleg ő már tudja vagy sejti. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek!


Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi , heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Sokat tanult az elmúlt időszakban és jó néhány dolog van, amit most már másképp csinálna. Ne felejtse el ezeket a leckéket, hanem valóban változzon! Ha mostanában túlerőltette a szemét, előfordulhat, hogy érzékenyebbé vált a fényre, illetve hamar bepirosodik.


A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra. Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Valaki őszintén hisz benne és ez neked is segít abban, hogy visszanyerd az önbizalmadat. Ne alakíts ki magadról olyan képet, ami alapján úgy tűnhet, hogy gyengébb vagy, mint amilyennek valójában érzed magadat.


Szerelmi Horoszkóp Oroszlán (július 24. – augusztus 23.) Tűz jegy. Szüksége van a szüntelen bókokra, és szereti a flörtöket, az új kalandokat – le sem tagadhatná, hogy vérbeli tüzes jegy. Napi szerelmi horoszkóp ! A nyugtalanság lelassítja a munkatempóját, ezért zsákutcába kerülhet. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Minden jegy szülötte, legyen Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán , Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, megtalálja a csak rá jellemző dolgokat. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől.


Napi horoszkóp oroszlán nő

Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Mérleg, Nyilas, Bak, Oroszlán , Ikrek, Rák, Halak van egy fontos üzenetünk! Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a szerelemben, karrierben, és az egészséggel, pénzzel kapcsolatban mennyire áll Melléd a szerencse!


Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Ha Oroszlán - Nő az elcsábított fél, ne feledkezzék meg a pezsgőáradatról, vagy egy kastélyban töltendő hétvégéről, ez a legkevesebb, amit az ügy érdekében megtehet. Ne kövesse el azt a baklövést, hogy virágot kül vagy üzenetet hagy telefonja üzenetrögzítőjén.


Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. Nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra!


Oroszlán kedvesünk megtartásához fel kell vonultatnunk egy sor olyan tulajdonságot, amelyeknek a megvalósítása egyenként sem túl könnyű. Tisztában kell lennünk azzal, hogy szerelmünk rendkívüli módon igényes ember, s nem elégszik meg, csak a maximummal. Válassz személyes horoszkópjaik közül! A Bikáknak félre kell állniuk, a Mérleg váratlan információ birtokába jut.


Az Oroszlán asszony önálló és büszke, ráadásul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések