2018. szeptember 10., hétfő

Mit szeretnek a férfiak

A smink a legtöbb nő életének szerves részét képezi, sokan mindennap festik magukat. Még az sem számít, hogy az illető csak a sarki közértbe vagy a ligetbe ugrik le egy kutyasétáltatásra. A legtöbben azt szeretik, ha nyíltan vállaljuk magukat. Ha szerencséd van megmondja mit szeretne, de ezt csak a pasik igen kis százaléka teszi. Ugyanis attól félnek, ha szólnak, úgy fogod gondolni, hogy valamit rosszul csinálsz.


De ezen természetesen nem szabad megsértődnöd. Indulj felfedező útra, és közben nyugodtan kérdezd meg páro hogy mit élvez igazán! Mit szeretnek a férfiak a szexben? Gondoltad volna, hogy a pasik – bár sokat gondolnak rá – nem az orgazmus miatt szeretik annyira a szexet. Amit a férfiak a legjobban szeretnek a nőkben - Sokszor a nők egész mást feltételeznek a férfivágyakról, mint amilyenek azok valójában.


Szex után férfiak kipurcannak, és leginkább pihenni, aludni szeretnének. Ez mondhatni általános, ezért ne légy mérges a párodra, ha elalszik, mikor te inkább éjszakába nyúló beszélgetésre vágynál. Az alvás mellett a falatozás is kedvükre való ilyenkor. Feledékenyek a férfiak , vagy sem? Bundával vagy bunda nélkül?


Nagy kérdés, hogy mit szeretnek a férfiak : ha szőrös vagy teljesen csupasz a nő odalent? Most lerántjuk a leplet a rejtélyről. Megkérdeztük őket, és válaszoltak.


A nők igazi szeret-gyűlöl kapcsolatban élnek a testünkkel. Egyik nap büszkék nőies domborulataikra, máskor vékony combokért imádkoznak. Előző szerelmes cikkünkben megtudhatták, mit szeretnek a férfiak a nőkben. Három férfi vallomása alapján elég sok érdekességre derült fény.


Lássuk most ennek az ellenkezőjét: mit szeretünk, mi nők a férfiakban? Ugye te is hallottál már arról, hogy rengeteg barátnőd vagy ismerős csaj panaszkodik arról, miszerint a párja nem hajlandó csókolózni a szex közben? Na most ezt megcáfoljuk! Ugyanis kiderült, hogy a férfiak szeretnek csókolózni, sőt a legtöbbjük kifejezetten igényli a szex alatti kényeztetést ilyen téren is! De ez fordítva is így van, a vidám, nevetős lányokat, asszonyokat sose kerülik a férfiak.


Ha a nő szenvedélyesen éli a saját életét. Egy érett férfira az érett, kiteljesedett nő tud hatással lenni, aki tudja, mit akar, és aki a helyén van, azonos önmagával. Aztán tovább kutakodtam, és azt találtam, hogy a férfiak kevésbé látják vonzónak azt a nőt, akiről tudják, hogy okos, illetve kevésbé érzik magukat férfiasnak egy intelligens nő társaságában.


Ezután viszont új ötletem támadt, és megfordítottam a kérdést: „miért csak a hülyék kellenek a nőknek? A Comedy Club következő részében Csenki Attila kísérletet tesz a férfiak és a nők közötti kompatibilitási pr. A férfiak nem veszik észre!


Nem csak a férfiak képesek rá! Please try again later. Vannak olyan dolgok, amik a leghevesebb férfiakat is visszavonulásra késztetik, ezért ezekre érdemes nagyon odafigyelned.


Mit szeretnek a férfiak

Válaszok a kérdésre (2. oldal). En egy noben eloszor mindig a szemet figyelem meg beszed kozbe is a szemebe nezek folyton ,leginkabb a kek a zold szemuek a zsanereim de van hogy a tobbi is bejon vam valami megfoghatatatlan a szemben amin altalamba eszre is szoktam venni hogy egy nonek milyem a kisugarzasa ebbol adodoan es persze a beszelgetesbol is. Viktor (32) „Imádom azt az érzést, amikor még nem hatoltam belé, de már majdnem ott tartunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések