2018. szeptember 7., péntek

Nyilas bak aszcendenssel

BAK jegy KOS aszcendenssel. A Bak és Kos találkozásakor mindig fennáll az ingadozás a Kos szenvedélyes lelkesedése és a Bak kitartó következetessége között. A reális lét minden feszültsége és a lelki élet minden befolyása ellenére e vegyes jegy szülötte sosem esik heves ellentétek áldozatául. A Mérleg aszcendenssel rendelkező Nyílas filgyeljen a máj-bántalmakra, ami a nők esetében a terhesség vagy a szülés kapcsán jelenthet problémát. NYÍLAS jegy BAK aszcendenssel.


A Nyílas és Bak fúziója erősen független, szabadságvágyó jellemet eredményez. E vegyes jegy esetében elsődleges fontosságot jelent a pénz. Ezt az embert a környezete jókedvű, idealista, természet – és állatszerető, sokszor vallásos embernek ismeri, de gyakran félnek a kritikájától. Néha kicsit (nagyon) önfejű. Legjobb barát, társ Ikrek jegyű lehet, ki laza és vidám, kicsit hóbortos.


Ha így alakul, ne menj bele a hatalmi játszmákba, hanem szorítsd össze a fogad és válts diplomata üzemmódba. Z árkózott, racionális típus vagy. Külső ingerekre lassan reagálsz, alaposan átgondolsz és megfontolsz mindent. Ritkán mondasz valamit, de annak mindig súlya van. Minden helyzetben optimista, látja a kiutat, és nyugodt derűjével megnyugtat másokat is.


Született tehetsége van a nyilas foglalkozásokhoz, úgy, mint a jogász, színész, ügyvé pap, politikus, filozófus. Gondolatai a világot mozgató összefüggésekre irányulnak, és tulajdonképpen sohasem gondolkodik el önmagán. Emiatt megérti a világot, de nem érti meg saját szerepét a világban.


Idő múltával azonban jönnek az ellentétek, amelyek feszültséghez vezetnek kettejük között. Minél inkább a pároddal tervezel, annál jobb lesz mindkettőtök számára. Bak Oroszlán aszcendenssel A munkahelyen történő változások időszaka még mindig nem ért véget. Mielőtt hűbelebalázs módjára látnál neki a. Nyitott gondolkodású, toleráns és nagyon szeret utazgatni térben és gondolatban egyaránt.


Bak Nagyon praktikus és konzervatív külsőt kölcsönöz, éles üzleti jellegű megjelenéssel. Tiszta látókör és az érzelmi közömbösség is jellemzőek. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Bak aszcendens A Bak a Szaturnusz negatív oldala, kardinális földjegy, a Kálapurusa combja és térde.


Tizedik jegyként a teljes szervezettség, rend és hatalom állapotát jelzi. Az életben elért eredményeit illetően a Bak a legmagasabb és a legalacsonyabb helyzetben egyaránt lehet. Ez a gyakorlati megvalósítás jegye. A szülő akkor segíti leginkább Bak gyermekét, ha nagyon gyengéd vele s nem vár érte viszonzást, ugyanis csak gátlásai akadályozzák, hogy érzelmeit őszintén kimutassa. Bak , mint főnök: Pesszimista, így alapvető nehézségekkel néznek szembe az alkalmazottak.


Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens, amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Nyilas jegy, bak aszcendenssel ? Kicsi szemek, de fénylő, lehet kék, szürke, mogyoró vagy barna színű. Telt ajkak, sápadtabb bőr.


November 26-ai nyilas vagyok, tehát épphogy a tűz jegyűek közé tartozom. Nagyon kedvelem a skorpió jegyűeket, kisgyerekkorom óta az ő titokzatosságukat,velem való gondoskodásukat,nyitottságukat és melegségüket tartom a legszimpatikusabbnak. A családomban skorpió van, 3-mal tökéletesen kijövök,megértjük egymást, viszont az egyikük mindig gyűlölt engem. A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja, annak garantáltan jó dolga lesz.


Nyilas bak aszcendenssel

A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések