2018. szeptember 5., szerda

Nyílt napok 2018 középiskolákban miskolc

Online listát az összes magyarországi iskola. Gyurkovics Tibor Óvoda, Általános Iskola és EGYMI Az iskola minden évben megrendezi a Gyurkovics Hetet, melyben névadónkra Gyurkovics Tiborra emlékezünk, valamint napon át szakmai napokat tartunk. A következő rendezvények és nyílt napok ITT. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis.


Mindkét napon reggel 7. Az egyetemünkre látogatók színes élményekkel gazdagodhatnak, hiszen érdekes előadásokat, bemutatókat, látványos kísérleteket tekinthetnek meg. Karriert is adunk, nem csak diplomát! November 30-án és december 1-én egyetemünk újra megnyitja kapuit a továbbtanulás iránt érdeklődő középiskolások és szüleik előtt.


K people interested and 547. Az esemény programja itt érhető el: ME-ÁJK program. Az első napon Pál Dénes, a másodikon pedig a The Sign együttes zenél a diákoknak. Közvéleménykutatók felmérést végeznek a különböző társadalmi rétegek között, hogy ki szerint mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul.


Gyere el, és ismerj meg minket! MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK ISKOLÁNKBAN. Bemutató nyílt napjainkat a kurzusok indulása előtt tartjuk az érdeklődő szülők és diákok részére.


Következő nyílt napjainkra hamarosan lehet jelentkezni. Ha nem szeretne lemaradni, akkor írjon nekünk és mi tájékoztatjuk következő nyílt napjainkról, melyekre sok szeretettel várjuk! Az elmúlt két napban Vas megyéből mintegy 500-an, nyolcadik osztályosok és szüleik tájékozódtak az intézmény képzési kínálatáról.


Nyílt napok 2018 középiskolákban miskolc

Kategóriák Nincs Kategóriák. Otherwise, the first selected term will be the default instead of Any. Központi írásbeli felvételi vizsgák az érintett középiskolákban.


Nyílt napok , beiratkozás. A megjelenteknek rövid tájékoztatást tartva bemutatjuk iskolánkat, képzéseinket. Itt lesz Pál Dénes és a The Sign. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! A Szoboszlói Toros napok nyitja meg a hajdúszoboszlói gasztrokulturális programok sorát az idei évben is!


Nyílt napok 2018 középiskolákban miskolc

A lehetőségekről Szombathelyen elsőként a Herman Ottó Iskolában, a Bolyaiban, a Brennerben, valamint a volt Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképzőben tájékozódhatnak az érdeklődők. Miskolci Egyetemre 烙december 6-án és 7-én. A foglalkozás során megosztjuk a középiskolákban szerzett oktatási tapasztalatainkat is. A képzési program térítésmentes de regisztrációhoz kötött, minimum maximum résztvevőnek tudjuk egyidőben biztosítani.


A jelentkezésed sikerességéről és a képzés további információiról e-mailban értesítünk! Annak is örülök, hogy bárhová megyünk (színház, múzeum, tanulmányi kirándulások) dicsérik a tanulóink viselkedését. A szegedi, a miskolci, az adyligeti, és a körmendi iskola is megnyitja kapuit a rendészeti pálya iránt érdeklődők előtt.


Idén is nagy szeretettel hívtuk, vártuk iskolánkba a negyedikes, majd pedig a nyolcadikos diákokat. November 19-én a nyolc évfolyamos képzés, 21-én és 22-én pedig négy és öt évfolyamos emelt szintű képzések iránt érdeklődő diákok és szüleik tekinthettek be az iskola életébe. A rendezvényre sokan látogattak ki az esős idő ellenére is. A nyílt napok alkalmával az érdeklődők. Magyarországon a miskolci a tizedik Samsung Experience Store, Budapesten kívül a negyediket nyitották meg most vidéken.


Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. A rendészeti szakgimnáziumok nyílt napjain az érdeklődők részletes információkat kaphatnak az intézményekben zajló oktatásról, a felvételi eljárás. Megtiszteltetés számomra, hogy az intézmény igazgatójaként köszönthetem a kedves látogatót az Interneten keresztül a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban.


Szeretettel köszöntjük honlapunkon! Ipari Gimnázium néven kezdte meg működését és egyben a villamosipari szakemberek képzését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések