2018. szeptember 21., péntek

Miskolci szakképző iskolák

Felvételi vizsgát nem tartunk, a jelentkező tanulók rangsorolása az általános iskolai tanulmányi eredményei alapján történik. Mi azért dolgozunk, hogy térségünk gazdálkodó szervezeteinek munkaerőigényét és a hozzánk forduló érdeklődők szakmatanulási igényét összehangoljuk. Sok szeretettel köszöntjük weboldalunkon!


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! A város sajátos helyzetéből adódóan minden alsó tagozatos gyermek számára biztosítja a bérlettérítést. Online listát az összes magyarországi iskola. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis.


Előkészítő munkacsoport jött létre a szakképzéssel foglalkozó iskolák átvételére a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól – tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-t. Intézményünk a vendéglátóipar- és a kereskedelem ágazati szakmai képzés legnagyobb szakképző intézménye a megyében. Egyházi középfokú iskolák és kollégiumok. Miskolc Petőfi utca 25. Az ünnepségnek a digitális alkotóműhely adott otthont.


Miskolci szakképző iskolák

Szakképző Iskola, Középiskola és Kollégium. Az Oktatási Hivatal által készített Kiemelkedő teljesítményű iskolák riport alapján azok az iskolák , ahol a legtöbb esetben volt kiemelkedő a pedagógiai teljesítmény az adott társadalmi összetétel és előzetes tudás figyelembevételével. Közszolgálati ügyintéző képzést indít. A miskolci Stúdium Szakközépiskola téged is vár! Jelentkezz az iskola képzéseire és légy te is hallgatónk!


Minden egy helyen, amire egy leendő középiskolásnak szüksége lehet. A kereskedelmi oktatásban kísérleti. Több jogszabály is változik a köznevelésben július 1-től, például ekkor kerülnek a szakképző iskolák a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól (Klik) a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) fenntartásába. Az innováció jegyében nyitotta meg Dr. Iskolánk diákjai szívesen vennének részt a közösségi programban.


Amennyiben elnyertük tetszését, és szeretné diákjainkat foglalkoztatni, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségek valamelyikén. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei családokat érintő. Az akadálymentesített épületben egy díszterem, db tanterem, számítástechnikai terem, egy konditerem, továbbá kisebb terem – akár irodai vagy egyéb kisegítő helyiségként – áll rendelkezésre. Ma Hermina, holnap Domonkos, Dominika ünnepli a névnapját.


Szeretettel köszöntjük honlapunkon! Ipari Gimnázium néven kezdte meg működését és egyben a villamosipari szakemberek képzését. A tanulók jelentkezése a központi írásbeli felvételi vizsgára közvetlenül a központi írásbeli vizsgát szervező intézménybe. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Miskolci szakképző iskolák

Felhívjuk figyelmüket, hogy intézményünk nem a kötelező felvételt biztosító intézmény. Pedagógus Szolgálati Emlékérem, valamint A Miniszter Elismerő Oklevele díjban részesítette iskolánk két nyugállományba vonuló pedagógusát: Cziczlavicz Éva biológia-földrajz szakos és Füstös József testnevelés szakos tanárokat. Gratulálunk a díjazottaknak. Kolozsvári „Septimiu Muresan” Rendőr Tiszthelyettes-képző Iskola képviseletében érkező háromfős delegáció fogadására került sor. Reméljük, sok hasznos információhoz jut oldalaink böngészése során.


Jelenleg 74-féle szakképesítés megszerzésére készítjük fel tanulóinkat. A éves múltra visszatekintő Debreczeni Márton Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola Perecesen, a hajdani virágzó bányásztelepülésen, bányász iskolának épült. Iskolánk Balga Katalin tanárnő kezdeményezésével és szervezésével jótékonysági adománygyűjtést hirdetett tanulóinknak és szüleiknek.


A program keretében a miskolci Gyermek Egészségügyi Központ (GYEK) pulmonológiai osztályának gyűjtöttünk játékokat, könyveket, hogy az ott lábadozó kis betegek napjait vidámabbá, szebbé tegyük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések