2018. szeptember 25., kedd

Szakítás után normális ha nem beszélünk

Szakítás után normális ha nem beszélünk

Szakítás után jó, ha beszélünk meg szexelünk? Pár hete szakítottam párommal, Ő a mai napig abban a hitben van, hogy nem lett vége. Ezt azért hiheti, mert tartjuk a kapcsolatot napi szinten és szexelünk is? Viszont a legjobb barátom is egyben, és nehéz egyik napról a másikra megszakítani a kapcsolatot. Nincs több közös karácsony, se névnapozás, nem kávézhatsz az anyukájával ebéd után , nem beszélgethetsz már olyan meghitten a nagymamájával, és nem játszhatsz az unokahúgával.


Ha a családja befogadott és szeretett, az irántuk érzett vágyódás is újrakezdésre sarkallhat téged. A szakítás után érzett emocionális. Ha a szakítás alatt szerelmünk nem más nőkkel bújik ágyba, hanem láthatóan összetört és gondolkodik, talán számíthatunk a folytatásra. Bíznunk kell a másikban, hogy ha nem vagyunk ott vele, ha nem beszélünk vele, akkor utólag majd elmondja, mit csinált.


Ha nincs meg ez a bizalom, lehet jobb alaposabban elgondolkodni a jövőn. Nem hívod vissza, nem válaszolsz az üzenetire, BÁRMIT is csinál, ignoráld őt az életedből. Hogy a volt párunk szegje meg a szakítás utáni „ nem keresem” szabályt. Egy nőnek legyen tartása!


Ha pedig ilyen típus vagy, gondolj bele, hogy meg fogod lepni a volt párodat, hogy tulajdonképpen nagy ívben carc rá. Azt nem állítjuk, hogy könnyű neki, mert nem így van. Kivéve, ha közben már talált valaki mást, akihez kötődni tu aki erőt ad neki, akivel új életet szeretne kezdeni.


Ha viszont azért szakított, mert nem bírta tovább a kapcsolatot, már nem érzett szerelmet, akkor is szenved. Tulajdonképpen Olivérnek köszönhetem, hogy nem lettem egy lusta, dagadt, trampli nőszemély, ő motiválta a változást, még ha nem is tudott róla. Ha Neked a különféle szexuális kalandokba való fejest ugrás működik mint búfelejtő szakítás után , tedd azt, de ha még életedben nem volt egyéjszakás kalando és nem vagy biztos abban, hogy tudod kezelni annak érzelmi következményeit, akkor ezt a “műfajt” biztosan nem a szakítás utáni depressziós állapotban kell. HA SZAKÍTÁS UTÁN VISSZA AKAROD HÓDÍTANI AZ EXED NE KÖVESD EL AZ ALÁBBI HIBÁKAT Mit ne tegyél szakítás után ? Egyenlőre még nem tettem, fenn van facebook-on, igaz nem beszélünk , de csomószor megnézem az adatlapját, hogy van e új ismerőse stb. Jobb lesz ha letörlöm és nem foglalkozom vele?


Szakítás után normális ha nem beszélünk

Ha változásokat szeretnék a szeretkezéseinkben, megbántom az érzéseidet. Ha megteszem, amit kérsz, a saját érzéseimet sértem meg – a változás nem éri meg. Egyszerre kell orgazmust átélnünk. Több orgazmust is át kell élnünk egy szeretkezés alatt. Csak a közösülés során érhetjük el a “ normális ” orgazmust.


Nem kizárt, hogy vissza tudod szerezni kedvesedet, de ha ezek után nemet mon akkor azt is meg kell, hogy értsd. Felnőtt nő vagy, a problémák nem azért vannak, hogy elszaladj előlük, hanem hogy megold őket. Ne feled te nem hittél kettőtök kapcsolatában. Mindez abszolút normális. Segít a helyzeten, ha találunk valakit, akinek kiönthetjük a szívünket.


A veszteség feldolgozásának legjobb módja még mindig az, ha kibeszéljük magunkból a. Ha te is ilyen szakítás után összetört és megragasztott baba vagy, annyit tudok neked ígérni, hogy vigyázok rá de nem tudhatom, hogy neked hol fáj a legjobban. Ha egy párkapcsolat megszaka abban mindkét félnek szerepe van. Akkor már nem tudnék úgy ránézni, nem tudnám folytatni a dolgot.


Ezt nehéz kitörölni, nehéz csak arra gondolni, hogy megjelenik a gazzal, elmondja, hogy mennyire szeret és hogy végig hűséges volt hozzám, legyünk újra együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések