2018. szeptember 25., kedd

Halak nő skorpió férfi

A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.


Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. Ez pedig maga az egybeolvadás, amikor a víz felveszi annak az edénynek az alakját, amibe beletöltik. A Nyilas számára a szabadság mindennél fontosabb, ezért a Skorió állandóan féltékeny. Skorpió és Halak , ha minden ilyen írás prófécia lenne: A skorpió gyakran elégedetlen, mert a halak nem elég mobilis.


Míg a számár a világ nem csak lubickolásból áll, amaz csak tátog egész nap, miközben egy valamire való szóbuborék sem jön ki a szájából. Sok Halak férfi szélsőségesen férfias tud lenni, és maximálisan tudatában van annak, hogy mit akar, és ehhez hogyan juthat hozzá. Ragaszkodik a feleségéhez és hűséges is hozzá. De ő az, aki vezet és uralkodik.


Felfogása szerint a nőnek nincs joga ellenszegülni, ezt a férfira kell hagynia, aki mindkettőjük helyett hivatott dönteni mindenben. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! A Skorpió férfi családi élete.


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Halak férfi : a Mérleg nő nem tolerálja az álmodozó, spirituális beállítódású Halak férfit. A hozzá illő nő szelí megértő és adományozó típus. A Rákok és a Skorpió nők mágnesként vonzzák a Halak férfiakat, de a Bikákkal érzéki kapcsolatba kerülhetnek.


A Szűz nők elhomályosíthatják és egyszerre vonzzák a Halak férfit. Bár én nem vagyok sértődékeny típus, nekem is és a kedvesnek is néha nem árt befogni a szánkat. A vibráló művaginák, guminők számára arra készültek, hogy valóra váltság legféltettebb álmait. Halak nő vagyok, a kedvesem Skorpió férfi.


A legtöbb mazoista a Halak közül kerül ki, mert hajlamos a passzív szerepre, és mindenáron meg akarja ismerni a fájdalom és az öröm együttes varázslatát. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit.


Kerülendő partner: a Halak férfi túlságosan álmodozó egy Bak nőhöz. A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A rendkívül válogatós Skorpió először hosszú ideig megfigyeli a Rákot, majd mikor meggyőződött róla hogy valóban olyan kedves, érzékeny és finom jelenség mint amilyennek mutatja magát, lecsap és azt mondja “Enyém vagy és kész! Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő.


Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző , illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait.


Halak Ha a férfi Halak -jegyű: Érzékeny lelkű ember, akinek fontos a líra és a romantika. Sokkal jobban élvezi a szeretkezés előtt vibráló erotikus feszültséget, mint magát a szexet. Gyakran macsó álarc mögé rejtőzik, de ennek ne dőljünk be. Ne várjuk, hogy kezdeményezni fog, ha belegebed a szerelembe, akkor sem. Meghódítani talán nem olyan nehéz – igaz, túlzott erőszakossággal elriaszthatjuk.


A skorpió nem szeret az érzéseiről beszélni, inkább hagyja kihűlni a kapcsolatot ha az számára nem megfelelő. Ilyen szempontból elég alamusziak vagyunk. Ha mindig őszinte a skorpió pár egymással,és feltétlen bizalom van közöttük kitartanak egymás mellett egy életre. Ilyen a Skorpió férfi ellentétes tulajdonságokat is egyesítő személyisége.


Keresi a magához hasonló embereket, és azokkal érzi magát igazán jól, akik egyetértenek nézeteivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések