2018. szeptember 14., péntek

Napi horoszkóp ikrek pénz

Friss napi horoszkóp IKREK csillagjegyűeknek - Nézze meg a mai horoszkópját és tudja meg, mi vár ma Önre! Neked mi a horoszkópod? Napi horoszkóp , havi horoszkóp , éves horoszkóp , szerelmi horoszkóp.


Napi horoszkóp ikrek pénz

Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain!


Ez csak minden évben egyszer történik meg, és mindig azt jelenti, hogy egy pozitív életszakaszt élsz meg. Siker, pénz , csillogás. A friss jövő heti horoszkóp már itt olvasható! Ikrek – napi horoszkóp. Most, hogy egyre nagyobb biztonságban érzed magadat az életben pénzügyileg és érzelmileg is, egyre fontosabb lesz számodra a szellemi táplálék.


Cecília és Csilla napja. Megérkezik a várt pénz. Könyvek, színházi előadások, koncertek, ezek mind az érdeklődésed tárgyai. Az ön ötödik sorsterületén a Vénusz együttáll a Nappal, ez egy romantikus időszakot jelez az életében. A Mars megadja önnek a lendületet, így e két bolygóállás együtt hatalmas vonzerővel.


Mars, a Hadisten és az ön uralkodója, ma hódításba kezdett, egy kellemes fényszöget alkot a Vénusszal. Nincs más dolgo mint megadni az adataidat – pontos születési dátum, óra, perc, hely –, és máris megrajzoljuk a csillagrajzot, amely meghatározza az életedet. Személyre szabott horoszkóp rendelés. Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Készen állsz belevetni magadat a nagy élményekbe, még akkor is, ha vannak, akik a kudarctól féltenek.


Most megtudhatja, milyen hangulatban köszöntheti az idei nyarat és vele a júniust! A Kosnak ma kellemes napja lesz! Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Ne csodálkozz, ha a pénz és munkád foglalkoztat!


Nem véletlenül, hisz még álmodban is jöhetnek azok a képek, érzések, melyek a teremtésről beszélnek. Angyalaid vannak a háttérben, utat mutatva egy új fejezethez, ahol jó vezető vagy. Szeretnéd tudni, mi vár rád júliusban a szívügyek, az anyagiak és az egészség.


Jó formában van ma, szinte többet tud dolgozni, mint akár az egész hét folyamán. A dolgai sikere részben azon múlik, hogy mennyire bízik önmagában, és mennyire érez erőt magában ahhoz, hogy egy nehéz döntést végre meghozzon. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Horoszkóp , Asztrológia, Ezotéria. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Szerelem Ön távoli utazásról álmodik, de a kedvesének vagy nem fűlik a foga hozzá, vagy pedig sajnálja a rááldozandó pénzt. A kisebb, hétköznapibb kirándulások is csillapíthatják ugyan a vágyát, de ezzel biztosan nem fogja ön beérni.


Ha nem akar kenyértörést, szervezzen magának magányos utazást! Kos (III. 21.–IV. 20.) Az elszakadás még nem elválás. Ha az utóbbi időben eltávolodott is a kedvesétől, még ha a fizikai kapcsolat is megszakadt, akkor sem jelenti ez feltétlenül azt az önök számára, hogy papíron is véglegesíteni kell a különlétüket.


Kifogytak ugyanis a pénz -ágyuk, és vége az átverések időszakának is. Nézd meg napi horoszkópodat most! Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől.


Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. A szombati nap nem csak a pihenés napja lesz, hanem néhány csillagjegy számára számos meglepetést és jót tartogat. Könnyen megeshet, hogy a szomszéd vagy egy régi ismerős betoppan hozzá hogy megossza veled bánatát, ami csak az idődet veszi el, de valahogy nem fog zavarni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések