2019. január 28., hétfő

Idősebb férfi udvarol

Idősebb férfi udvarol

Valami több kell, valami izgalmasabb, igazi férfi , igazi kaland. Bár gyakrabban fordul elő, hogy egy kapcsolatban a férfi az idősebb , olyan párokról is hallhatunk manapság, akiknél ez fordítva van. Jópofa, intelligens, művelt, van egzisztenciája stb így nem lenne vele probléma. De az egészsége nem a legjobb, impotens, sok gyógyszert sze túlsúlyos, eléggé hipochonder stb. A fiatal lány, idős férfi sztorikról, már vagy ezer bőrt lehúztak.


Idősebb férfi udvarol

De mi a helyzet azokkal a kapcsolatokkal, ahol a nő az idősebb , és nem csupán évekkel, hanem akár évtizedekkel is a szeretőjénél? Azt értjük mindannyian, hogy a nők többségének imponál, ha egy nála fiatalabb férfiú bókol, ne adj, Isten udvarol is neki. Ugyanakkor egy idősebb férfi az érzelmi intelligencia szempontjából előrébb járhat, mint a fiatal fiúk.


A nőknek általában jobban megy a kommunikáció – akár az érzelmekről való beszéd terén is –, ám a férfiaknak gyakran szükségük van az évek tapasztalataira, hogy ebben. Egy idősebb férfi beletud szeretni egy fiatalabb lányba? Mint nő, vagy mint kislány? A férfi attól tart, hogy lehull a macsó jelmez, és kiderül az igazság, hogy csak egy sérült lelkű, önbizalom hiányos, búsképű lovag. A nő meg azon aggódik, hogy túl sok lesz, érzelmeivel elárasztja, megijeszti a másikat, aki hanyatt homlok menekül az érzelemlavina elől.


Tehát röviden: minél tovább vár a férfi a nőre, minél tovább udvarol neki, még mielőtt a testi kapcsolatra sor kerülne közöttük, annál inkább fog majd vágyni egy komoly, hosszú távú kapcsolatra a nővel. Ez az a nagy titok, amit a férfiak nem akarnak a nőknek elárulni. Természetes, hogy egy férfi megajándékozza a nőt, akinek udvarol. De ha valóban el akarja nyerni a tetszésedet, nem egy sarki virágosnál futtában megvásárolt csokorral vár. Ha el akar bűvölni, ha igazán kedveskedni akar, akkor saját kezűleg készít neked meglepetést.


Mert az idősebb férfi nem csak a főbb útvonalakat ismeri, hanem a kis sikátorokat is. Enged hogy megmutassa neked a világot. Ha úgy gondolo hogy a korodbeli férfiak nem túl inspirálóak számodra, próbáld ki a randizást egy idősebb férfival. Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy évvel idősebb férfiba?


Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála évvel idősebb férfibe.


Az idősebb férfihoz való ragaszkodásban, a háttérben az van társadalmilag, hogy a gyenge nő, valami támaszt, biztos pontot keres, és ha egy idősebb férfi jön, az nemcsak önmagáról, hanem róla is gondoskodni fog. Még az állatoknál is így működik ez. Kos Sármos hódító, jól tudja, mivel tud célt érni a nőknél!


A fenti állítással a éves Dan is egyetértett, aki szerint az idősebb. Az én párom évvel idősebb nálam (én L, ő F) és minden jól működik a kapcsolatunkban, szóval megcáfolnám az előttem szólóakat. Ha érettebb gondolkodású vagy a korodnál és már nem az állandó bulizásra vágysz, akkor egyáltalán nem furcsa, hogy idősebb férfit kerestél magad mellé. Igaza volt Elon Musknak: tényleg teljesen szürreális az új autójuk HVG Los Angelesben bemutatták a Lexus Lc5Convertible modellt Márkamonitor Ne keresd a tökéletes beszállítót!


Megújult a Toyota crossover zászlóshajója Életveszélyes autós a 8-as úton Rávillogtak a magyar kamionosra, ami ezután jött, azt nehéz szavakkal leírni Olcsóbb, mint a karosszériás. Csak az a férfi tudja igazán meghódítani, aki nem rohanja le, hanem kitartóan udvarol neki, és erős, őszinte vágyat érez arra, hogy megfejtse belső világát. A Rák nő akkor engedi magához közel partnerét, ha nyitott az ő érzelmi világára, azaz gyakran kíváncsi az érzéseire. Hiszen köztudott, hogy a férfiak később érnek, és a nők számára is imponáló, ha náluk valamivel idősebb férfi udvarol nekik. Könyvet írok egy tabudöngető témáról.


Idősebb férfi udvarol

Az lesz a címe, hogy Fiatalabb férfit- idősebb nőt szeretni Arról szól, hogy létezhet-e, s ha igen, akkor hogyan egy kis, közepes, nagy vagy még annál is nagyobb korkülönbséges kapcsolat, amiben a nő az idősebb , s a férfi a fiatalabb. Nálunk nagyobb korkülönbség van, nincs gond. Ami gond van az nem a korkülönbségből adódik, sőt az inkább javít rajta. Egyáltalán udvarol még?


Vagy időt, energiát invesztálni egy nő meghódításába idejétmúlt, antik fogalommá vált? Olyan könnyű mindent a férfiakra fogni. Mert amikor kijelentjük, hogy a férfiak nem tudnak udvarolni, legtöbbször esélyt sem adunk arra, hogy ezt megtehessék. Abban reménykedtem, hogy ez idővel megváltozik, de így, az ötödik közös évet taposva, tudom, hogy erre nincs esély.


A férfi genetikailag úgy van kódolva, hogy ő legyen az irányító, vezető fél, ő legyen a nagyobb tudású, erősebb, tapasztaltabb, aki védelmet ad a nőnek. Ha azt érzi, hogy a nő előrébb tat az élet különböző területein, mint ő, vissza akarja szerezni öntudatlanul is a vezető szerepet és elindul a dominanciaharc. Ez a szerelem még mindig tart, még ha táv is, és már apukám előtt sem titok. Az egész dolog kicsi koromban kezdődött. Idősebb férfi a szeretőm.


Folytatódott az élete és nagyon sok műsorban kezdett megjelenni, mint az Ezek megőrültek című műsorban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések