2019. január 9., szerda

Keresztény társ

Keresztény társ , a magyar keresztény társkereső és közösségi oldal. Ingyenesen regisztrálhat minden társkereső keresztény felekezeti hovatartozástól függetlenül. Kedves Lányok, Nők, Asszonyok! Hozzátok lenne egy olyan.


Keresztény társ

Vallásos vagy, és fontos számodra, hogy párod is gyakorolja a vallását? A Randivonalon közel százezer keresztény társkereső vágyik ugyanarra, mint te – egy megértő társra, akivel megoszthatja az életét. Akik nem gyakorolják vallásukat, vagy esetlen nem is veszik komolyan azt, azok nem értik, mit jelent ez egy hívő számára.


A Keresztényrandi egy olyan fényképes, online társkereső, ahová ingyenesen regisztrálhat minden társat kereső keresztény - keresztyén (katolikus, református, evangélikus, unitárius vagy bármilyen más egyéb vallású, pl. adventista) ember. Ingyenes társkereső, társkeresés akár regisztráció nélkül is! Egyedülálló szolgáltatás az online tárkeresők piacán. Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia.


A legutóbbi népszámlálás adatai szerint Magyarország lakosságának kb. Ez az arány nem egyezik a vallásos egyedülállók arányával, ugyanis a vallásos emberek jelentős hányada él boldog házasságban. Ennek érdekében csapatunk igyekszik minden egyes profilt külön ellenőrizni.


Mindenkinek kell egy társ , jóban és rosszban is. Engedd meg nekünk, hogy segítsünk megtalálni életed szerelmét. Ehhez nem kell mást tenne mint pár perc alatt ingyenesen regisztrálnod és már böngészhetsz is a társkeresők között. Ki talál könnyedén társat a Love.


Te is, ha nincs párkapcsolato de, - olyan keresztény társkereső vagy, aki szívesen ismerkedik, és a futó fellángolás, az egyéjszakás kalandok vagy a mindent elsöprő szerelem is érdekli. Ebben is jelezheted többi ismerkedőnk számára, hogy keresztény tagok közül szeretnél párt találni magadnak. Amennyiben a bemutatkozó nem adott elegendő lehetőséget, úgy ideális társ rovatunkban kibővíthete hogy számodra mit jelent a társkeresés és leendő párodtól mit vársz el. Teljesen ingyenes társkereső év felettiek számára. Társkeresés azoknak, akik komoly párkapcsolatra vágynak.


Hatékony és biztonságos! Katolikus Táskereső - Online katolikus és keresztyén társkereső rendszer. Regisztrálj, hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló társat. Itt csak keresztény társkeresők vannak.


Nézz körül, regisztrálj, ismerkedj! Az első, hogy kirohanunk a vészkijáraton a házasságból, és viszlát. A második, hogy újra lefedjük, eltakarjuk a sérelmeket, mintha mise történt volna. A keresztény házasság nem erről szól. Ennek eredménye, hogy később még nagyobb vulkán tör ki, mint legutóbb, még nagyobb sebekkel.


Ezen filmek többsége nem kimondottan hívő életvitelt személyesítenek meg, de többnyire bibliai és keresztényi gondolatokat tartalmaznak. Itt valóban a keresztény értékrendet képviselve ismerkednek egymással a komoly kapcsolatra vágyó társkereső hölgyek és társkereső urak. Csevegjen és flörtöljön keresztény széniorokkal. Please try again later.


Lépten-nyomon olyan testvérek fordultak hozzám, akik arról beszéltek, milyen rossz társ nélkül élni. Nem tudtam elmenni csukott szemmel, füllel mellettük. Kell ennek a sok férfinak és nőnek egy szerető társ , akit Ő rendel mellé! De hogyan adhatnék én tanácsot? Magyarország első számú társkereső oldala, -os sikeraránnyal, azoknak akik tartós kapcsolatot keresnek!


Isten azt akarta, halljam meg! Ma már, amikor azt internet nyújtotta lehetőségek a mindennapjaink részévé váltak, nem meglepő, hogy online is alkalmi, vagy akár tartós kapcsolatokra lelhetünk társkereső oldalak segítségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések