2019. január 16., szerda

Ismerkedés az utcán

Ismerkedés az utcán

Vagy ráírsz Instán egy képe alá? Hol ismerkedünk manapság? Megkérdeztük az utcán az embereket, és tényleg meglepő válaszokat kaptunk! Ha tetszett a videó, like. Hogyan kell sikeresen ismerkedni az utcán.


Ismerkedés az utcán

Történt már meg vele hogy éppen sétáltál valahová az utcán, a buszmegállóhoz, a sarki boltba vagy akárhová, amikor hirtelen megláttál egy gyönyörű nőt? Ilyenkor biztosan felötlött benne hogy meg kellene ismerkedni vele, fel kellene szedni valahogy. Extrém szex - az utcán szedi össze és a vidámparkban szopatja le. Ismerkedés az utcán: Egy téli délután siettem utolsó gyakorlati órámra, mikor előttem pár méterre felfigyeltem egy magas, jól öltözött határozott léptű férfire. Aki az utcán megy, az általában VALAHOVA megy, tehát a hirtelen döntésbe, hogy mennyi időt szán a leszólítóra, benne van az is, hogy éppen megszakította egy tevékenységét.


Aki a mozi előterében várakozik, az biztos, hogy erre szánta az elkövetkező 5-órát, tehát lazábban áll(hat) hozzá a dolgokhoz. Afféle óvatosság ez, az ember csak körüljárja egy kicsit, hogy kiféle, miféle az illető. Kicsit, lassan, fokozatosan. Nos, ez a lehetőség ebben a műfajban kilőve.


Mondjuk az másik kérdés, hogy egy ilyen izmos, szép faszú pasi miért a porszívót keféli. Az ember lánya általában nem céltalanul bóklászik az utcán, hanem el akar jutni A-ból. Sokkal jobban érdekelnének.


Ezt még párszor megismételtük, majd egyre hosszabb ideig ragadtunk a másik szemébe. A modern technológia világában minden eddiginél könnyebbé vált az ismerkedés , de azért nem mindenki számára. Mármint rajta, mert szerintem én már vigyorogtam, de ezt nem tudnám felidézni, mert az adrenalinra figyeltem, ami néha átcikázott rajtam ;) Szóval ott ült, nézett és. Barátokat nem csak úgy az utcán kell keresni, hanem olyan helyeket, ahol pl. Valamilyen csoportokban.


Ekkor feltűnt az első mosoly! Azzal sem fogsz ismerkedni, ha csak beülnél valahova, mivel ott is vagy a telefonodat nyomkodná vagy akár olvasnál, de ha csak ülnél egy helyben, az már a mai világban fura lenne. Tag: ismerkedés az utcán.


Egy hatásos módszer arra, hogy egy idegen nőt a leszólítás után rögtön egy mini randira vigyél el,. Az utcán ismerkedés indirekt módját mutatja be a videó. Tudta mit akar, magabiztos volt és intelligens. Hamar kiderült agyunk, humorunk és szexuális igényeink nagyon hasonlóak. Egyetlen probléma a lakhelyünk közt lévő mérhetetlen távolság.


Ismerkedés az utcán

Nyilvános szex az utcán , szoptam az első randin Reményekkel teli, kicsit kiábrándult keresgélés után egyszer csak írt. Bármit is teszel, figyel hogyan reagál a másik. Ebből tudni fogo hogy van-e értelme ismerkedned az illetővel, vagy sem. A felelet, mely „természetesen az utcai ismerkedés ellen szól,” közelebb visz minket a férfilélek megértéséhez is: mi, férfiak, amidőn a legudvariasabb és legártatlanabb pofával közeledünk is az utcán egy nőhöz, akkor tulajdonképpen a legszemtelenebb és legerkölcstelenebb szándékkal tesszük ezt. Az ismerkedés kezdetén döntő szerepet kap a nonverbális kommunikáció.


Megkérdezi hogy bejelölhet-e facebookon vagy elkéri a telószámodat. Tényleg nem lehet veletek utcán ismerkedni? Napjainkban alkalmazásokat az ismerkedéshez minden második mobiltelefonban találni lehet, és nem telik el olyan sok idő, s észrevesze hogy szabványosak lesznek a számológéppel vagy a beépített játékokkal együtt.


Tegyük fel,hogy egy viszonylag jók épű srác odalép hozzátok az utcán , köszön bemutatkozik ès elmondja ,hogy tetszel neki ,szeretne megismerni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések