2019. január 17., csütörtök

Nyilasikrek tengely

A teljes előadás megtekinthető a -on A magyar nemzet vállalása cím alatt. Az Ikrek-Nyilas tengely. Nyilas-Ikrek tengely : Élettengelynek szokták nevezni, mert a Tejútrendszer síkjával esik egybe, így a Földről nézve az állatöv és a Tejút ezekben a jegyekben metszi egymást.


Halak-Szűz tengely: más néven a Haláltengely, amely éppen merőleges az élettengelyre. Bak-Rák tengely: A Fénytengely. A Nyilas-Ikrek tengely másik felén, az Ikrekben is mozgalmas az időszak. Rahu is azzá teszi, a helyzetet május 7. Kettősük fokozza a versenyszellemet, a szócsatákat, vitákat, és az élet számos területén alkalmazkodási problémákat vet fel.


S mivel a Nyilas – Ikrek tengely lesz a meghatározó, ezért csak a Hunor – Magor szellemiségűek maradhatnak meg. Tehát egy világ év végéhez értünk. Nyilas Ikrek aszcendenssel Idejében tervezd meg a nyaralást, mert idén biztosan sor kerül rá. Főleg, hogy nagy esély van egy mellékállásra vagy kiegészítő keresetre, amiből biztos félre tudsz tenni az utazásra is.


A lényeg, hogy ne habozz sokat! Az égbolton főszereplők és a nehézségek okozói a Mars, Merkúr, Szaturnusz, Plútó (Mars-Merkúr szemben áll Szaturnusz-Plútó). Vagyis csinálnám, de nem lehet, akarom, de veszélyes. A jegyek nem egyeznek, mert a nyugati szerint rák-bak tengely, a védikus szerint nyilas-ikrek tengely az érintett.


Drága Olvasóim, íme a bizonyíték, hogy csodás időszak vár ránk, melyben a szeretet uralkodik, a hit és a bölcsesség! Bika-Rák tengely: A Fénytengely. Tovább pontosíthatjuk e működést, ha az égi megfelelésekkel is kiegészítjük.


Mint már korábban láthattuk, ebben két tengely játszik főszerepet: a Tejút vonulata ( Nyilas-Ikrek tengely ) és a Vízöntő-Oroszlán kapcsolat. A Bikában Vénusz otthon, hold erőben van, s a tengely másik oldalát is jelezni kell. A fül,szem a mikrózódiákban a bika helye. A tettes bántja lelkedet, meg én füled” 4-a. Az egyén életében akkor sűrűsödnek be jobban az ilyen jellegű tapasztalatok, ha a születési horoszkópjában fontos pontok, planéták találhatók a labilis tengely mentén, azaz a Nyilas, Ikrek , Szűz és Halak csillagjegyekben.


A Bikában a Vénusz otthon, a Hold erőben van, s a tengely másik oldalán ez meg is jelenik. A fül és a szem a mikrozodiákban a bika helye. A hagyományok szerint az ország ascendense a nyilas és fok közzé eshet.


Nyilasban Jupiter van otthon, és a Merkúr rejtett erővel nyilvánul meg. Jelentős szerepet játszik a nyilas – ikrek tengely is. Az e tengely menti befűződés–megnyúlás ábrázolása a világtojás egy lehetséges képét eredményezi.


A sámánlétra évkörre való visszavezetése jól mutatja, hogy néha miért azonosul a Tejút az életfákkal, és azt is, hogy az életadás mozzanatában miért kiemelt a Nyilas–Ikrek tengely. A másik tengely a Nyilas-Ikrek Tejút tengely. Ennek a végén van az Ikrek jegy, a testvéri önfeláldozás zodiákus jegye.


Megalakult az Ausztráliai Nemzetközösség. Viktória királynő halála. Az első nyilvános telefonok. A nők petíciót nyújtanak be az angol parlamentbe, hogy szavazati jogot kapjanak.


A Halak-Szűz, Nyilas-Ikrek változó tengely mentén jött létre, amely évig marad itt és csodás változásokat hozhat. A gyógyítók és Földangyalok, de Magyarország jele is és a Nyilas jegyez köthetően, a felelősségünk is felerősödik, ugyan akkor a Holddal is kapcsolódik ( ami az emberek hangulatát szimbólizálja) bizony. Miközben a Dalai Láma a magyarországi látogatásakor elsőként az általa a világ legfontosabb és legcsodálatosabb helyének, a Föld szív-csakrájának nevezett Pilis-hegységbe siet, India nagykövet asszonya pedig rendszeresen a Dobogókőhöz látogat „feltöltekezni”, a Szent Hegységtől mindössze fél órányi autóútra lévő Budapesten, és általában Magyarországon. Pap Gábor asztrológiai megállapítása szerint, Galaxisunk központjából, a magyarság állandóan energiát kap az Élettengelynek nevezett Nyilas-Ikrek tengely mentén.


Ezért – mint mondja – „a magyarságot nem lehet kiirtani”. Ez egyfelől visszafogja a teremtő energiákat, nehogy pusztítóvá váljanak, másrészt egy olyan küzdelemtípust honosít meg a Földön, melynek nincsen vesztese. Ez az iker küzdelem, melynek célja a másik felemelése. Ez a szkíta erkölcs egyik alapja.


A nyilas ikrek tengely az élet tengely. Ezzel viszont a kozmikus lét mindkét PóLusSát sikerült megidéznünk: a Nyilas-Ikrek (Tejút)- tengely jelenlétével a teremtő, férfi természetű, a Szűz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések