2019. január 25., péntek

Nincs szerelem csak szeretet

Sokszor úgy hangozhat, mint valami jó ürügy, hogy megindokoljuk a szakítást, miközben nem tudjuk vagy nem akarjuk megmondani a másiknak, hogy miért is vetünk véget a kapcsolatnak. Szeretet és szerelem – van különbség a két érezelem között a szakértők szerint is. Akkor is, ha a tükör nem ezt mutatja. A rózsa csak a kibomlott Rózsa – a hervadó már nem az. Halottak napja nincs , csak Szeretet napja van, amikor a földön élők az eltávozottakra, az eltávozottak pedig ránk, földön élőkre gondolnak.


Nincs szerelem csak szeretet

Szegénykék, nekik még nagyon nehéz! The incredible near-death experience of Fr. Merj lépni, ne légy beletörődő! Legyél szabad és rád talál az igazi. Minden embernek van egy társa a világon, csak van, akinek még nem érkezett el.


Adj esélyt annak, hogy rád találjon! A sorsod a kezedben van, rajtad múlik mennyire vagy erős. Szent Pál szeretethimnusza. Törekedjetek értékesebb adományokra!


Nincs szerelem csak szeretet

Ezért mindennél magasztosabb utat mutatok nektek. Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom. Jellemzői: Legelső találkozásnál felismere különös érzés kerít hatalmába…láttad már valahol, a szemeibe beleolvadsz.


Mikor együtt vagytok, rájöttök egy földi titokra: nem létezik idő, megszűnik körülöttetek minden, csak Ti ketten vagytok. Sokféleképpen lehet valakit szeretni. Néha annyira akarunk szeretni, hogy nem vagyunk válogatósak abban, kit szeretünk. Máskor meg a szerelmünket olyan tiszta és nemes alakká magasztosítjuk, hogy nincs az a szegény emberi lény, aki az elképzelésünknek megfelelne.


De a szerelem a szeretet egy formája. A szeretet a kapcsolatról szól. Ha szeretsz, az mást jelent. Az érzelmeitek arról szólnak, hogy milyen hatással vagytok a másikra, nincs birtoklási vágy, csak a közös terveitek, a jövőtökhöz.


Szóval nincs szerelem , de nagyon szeretik egymást és mindent megtesznek a másikért. Szerelem kuponok (nem csak ) Valentin-napra. Lepd meg kedvesed idén Valentin-napra személyre szabott szerelem kuponokkal! Készült már a témában kupon, de idén úgy gondoltam, újítok kicsit a dizájnon, és a hangsúlyt a Te ötleteidre helyezem.


Ezúttal nem írtam a kuponokra teljesítendő kívánságokat, hanem Tiéd a pálya! Ez miféle mondvacsinált teória. Vagy szeretek valakit vagy nem. Tény, hogy ilyen esetekben korábban sem volt meg szerelem , de még csak a szeretet apró csírája sem.


Támaszkodás volt az a javából, és bár házasságban éltek, de mégis társtalanul, magányosan. A Tiéd csak a Szeretet lehet! Különben is, ezek csak ritka pillanatok… az Idő nagy része így is a boldogság, hogy létezel, hogy vagy valahol és lélekben már velem vagy. A Szívemnek legkedvesebb Te vagy, hát éppen ezért nem kaphatsz mást, csak azt, ami emel és fényesít, ami jó érzést okoz neked!


Emlékezzünk rá, a szavaira, az illatára, a kisugárzására, arra, amit tőle tanultunk, arra, amin együtt nevettünk, és amin együtt sírtunk. Lehet prófétáló tehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat, hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek. Ha valaki nem szeret egy másikat, akkor ezen összetevők közül egyik sincs jelen. A kedvelés csak a közelséget foglalja magában. A vak szerelem csak szenvedélyt tartalmaz.


Az üres szeretet csak elköteleződést mutat. Nincs szerelem és nincs barátság, amely ha keresztezi sorsunk, ne hagyna bennünk örökre valamilyen nyomot. Ez nem szeretet , csak be vagy állva - Úgy szereti a partnerét, mint a gyermek az édesanyját?


Nincs szerelem csak szeretet

Hát ezért megy tönkre a párkapcsolata. Szóljon az agyának, hogy ideje felnőni! Szétoszthatom mindenemet a nélkülözők közt, odaadhatom testemet is égőáldozatul, ha szeretet nincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések