2019. január 11., péntek

Idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolata

Ha a nő az idősebb , akkor máris más a vélemény, pedig az anyáskodni szerető nő számára vonzó lehet a fiatalabb fiú, aki még élvezné a meghosszabbított kamaszkorát. A fenti állítással a éves Dan is egyetértett, aki szerint az idősebb. A fiatal férfi nagy király, ha sikerül egy idősebb nőt becserkésznie, de ez a vadászat csak a szórakozásról szól.


Amint a kapcsolat túl hosszan tart, esetleg komolyra fordul, a haverok egonövelő hátba veregetését átveszik az ugrató megjegyzések. A nő ráadásul türelmetlenné is válhat a párjával, úgy érezheti, ő már egyszer végigjárta azokat a lépcsőfokokat, amelyeken a fiatalabb férfi csak most lépke irányítani, vezetni akarja és fel akarja gyorsítani a folyamatot. A szakértő szerint több oka is van annak, ha a fiatalabb férfiak idősebb társat választanak maguknak.


Ha meglátunk egy idősebb nőt egy fiatalabb férfival, máris úgy érezzük, mindent tudunk a kapcsolatukról. Hogy a nő nevetséges, csak önigazolást keres. A férfi pedig a nő pénzére hajt.


Olyan véleményeket is hallottam már, hogy a fiatalabb férfiak nem elég érettek. Teljesen mindegy, hogy hány év van a két fél között, a lényeg az elköteleződés, és az, hogy összeilljenek. Az energikus, sportoló, dolgozó nők jobban kiteljesednek egy fiatalabb férfi mellett. Mint nő , vagy mint kislány? Egy idősebb férfi beletud szeretni egy fiatalabb lányba?


Idősebb nő , fiatalabb pasi – eleve halálra ítélt kapcsolat? A statisztikák szerint évről-évre emelkedik azon párok száma, ahol a nő vagy több évvel idősebb partnerénél. Vén Bernadett írása a 7köznapi pszichológia blogon , fotók: pixabay.


Ha bevonják az idősebb nő családjába, ott is szívesen megosztja a feladatokat a többiekkel. Intellektuális partner is Érdekes az is, hogy ezekben a kapcsolatokban intellektuálisan is egyenrangúnak találja a nő a fiatalabb férfit, sőt a gondolatai, meglátásai nagyon megérintik őt, és frissítést jelentenek saját gondolati és eszmerendszerében, az ideáiban. Ugyanakkor nagyon sok 30-as vagy idősebb nő szívesen ismerkedik fiatalabb férfival is.


Ezt általában azzal indokolják, hogy koruknál jóval fiatalabbnak érzik magukat, külsőre is 5-évet letagadhatnának, és úgy vélik, életstílusukhoz és életszemléletükhöz is jobban illene egy fiatalabb társ. Anyád lehetnék – amikor a nő sokkal idősebb egy párkapcsolatban Valljuk be alapvetően azt tartjuk “normálisnak”, amikor egy partnerkapcsolatban a férfi néhány évvel – mondjuk 4-évvel idősebb a párjánál. A fiatalabb férfi téged is fiatalon tart, már csak ezért is megéri egy későbbi évjárat.


Az erő és tapasztalat párosa Napjainkban egyre gyakoribb a fiatal férfi - idősebb nő párosítás, bár közel sem olyan elfogadott, mint az idős férfi -fiatal nő párosítás. A mai 40-es nő tudja, hol rontotta el a házasságát, tudja, mivel tartsa fenn a tüzet, és tudja, mire vágyik a fiatalabb férfi. A mai 40-es nő szexuálisan a csúcson van, így a fiatal férfinek fel kell kötnie a gatyáját, ha lépést akar tartani az érett nővel. Az idősebb nő és fiatalabb férfi felállás egyetlen hátulütője mégsem abban keresendő, hogy mi lesz évekkel később, vajon lelép-e a férfi egy fiatalabb nővel, hanem az, hogy az idősebb nő érez-e magában elég türelmet, toleranciát és támogatást, hogy végigkísérje a fiatalabb partner egzisztenciájának kialakítását. Bár az apakomplexust a nő igényeként szoktuk megfogalmazni, az is előfordulhat, hogy a férfi azért keres fiatalabb partnert, hogy gondoskodhasson a másikról.


Az én pácienseim között is van olyan pár, ahol a férfitől a válás után elfordult a családja, és a gondoskodó energia, amit korábban a feleségére és a már. Persze kinek ne jönne be egy olyan férfi , aki már tisztában van önmagával, és tudja mit akar – de azért nem olyan fenékig tejfel egy ilyen kapcsolat sem. Több, mint valószínű, hogy egy középkorú, vagy annál idősebb férfi életében már nem te leszel az első nő. Szexuális felvilágosultság ide vagy oda, kevés dolog botránkoztatja meg modern korunk emberét jobban, mint egy idősebb nő és egy fiatal férfi szerelme. Például, ha idősebb nő és fiatalabb férfi kezd kapcsolatot, akkor feltételezhetően egy dekoratív, korát meghazudtolóan csinos nőbe szeret bele a férfi.


Sajnos azonban egy idő után az öregedés jelei látszani kezdenek, a különbségek kiéleződnek, féltékenységi viták kerekedhetnek fiatalabb nők miatt, és. Leonardo DiCaprioról köztudott, hogy nem szívesen marad meg hosszabb ideig egy nő mellett. Az évek során pedig mindig egyre fiatalabb és fiatalabb modellek társaságában mutatkozott, ám pár hónap elteltével mindegyik az ajtón kívül találta magát.


Ez a nő pedig kivirágzik, üdébb és még szebb lesz. Nemcsak a fiatalabb párja fiatalítja meg, hanem a boldogság, amelyet a fiatal párjával él meg. Vagy Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones. Trump elnök és a First Lady is. A május és a december románca, azaz a fiatalabb nő és egy idősebb férfi kapcsolata mit ad a két félnek?


Miért nem csak vonzódnak a fiatal nők idősebb férfiakhoz, hanem szívesen randiznak is velük? Egy ilyen pár esetén a gyermekvállalás kérdése is problémát jelenthet, hiszen mire a férfi apakorba ér, a nő már nem szülhet - vagy épp túl van már ezen. Sokat voltam társkeresőn és körüli férfiak NEM keresnek körüli nőt. Nő létemre én kezdeményeztem és közötti férfiaknál (na jó, annyiban, hogy írtam nekik) és nagyon nem megfelelő emberekkel találkoztam.


Aztán jött egy nálam jóval fiatalabb férfi az életben és most vele vagyok együtt. A kapcsolat tartalma a lényeg. Egy fiatalabb férfi és idősebb nő kapcsolata nem feltétlenül csak a szexről szól.


A jelenlegi párom 12évvel fiatalabb nálam,és 11éve élünk együtt,és nem cserélnék egyetlen “biztonságos. Nem csak a valós életben, hanem a filmszakmában is sokakat foglalkoztat a fiatalabb férfi - idősebb nő közti szerelmi és szexuális kapcsolat. Ez a felállás már nem egy produkcióban felbukkant, sőt, központi téma is lett.


Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amiket érdemes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések