2019. január 11., péntek

Oroszlán férfi mérleg nő

Oroszlán férfi és Mérleg nő között nagyon boldog viszony alakulhat ki, amennyiben az Oroszlán kissé hűségesebb marad. Ezt annál könnyebben megteheti, hogy a Mérleg hajlandó olykor átengedni a hatalmaskodó Oroszlánnak a központi helyet, ahol tündökölhet, hiszen ragyogásából maga is bőven részesül. Mérleg - nő és Mérleg - férfi kapcsolata A Vénusz oltalma alatt álló Mérleg - nő társaságkedvelő, kedves, udvarias, miként a Mérleg jegyében született férfi is, ami hozzájárul az érzelmi kapcsolat könnyű kialakulásához, miként a jó anyagi helyzethez is, ami fontos a kényelmet szerető és fényűzésre hajló Mérleg.


Mérleg nyitott minden kalandra és játékra, amit az Oroszlán mellett átélhet, ráadásul imádja az Oroszlán nagyvonalú stílusát. Kapcsolatuk hosszan tartó és izgalmas lehet, a Mérleg képes rajongással tekinteni az Oroszlánra, de ahogyan az állatok királyát, úgy a Mérleget sem lehet megkötni. Nagy kanállal falja az élvezeteket, bár a Mérleg mértéktartó és hűvös, előbb a körülményeit szeretné tökéletesíteni. Nem szereti a konfliktusokat, jobban szeret békében élni. Rendkívül kedves és vidám természet, szereti a vicceket, és hasonló társat keres maga mellé.


Illik hozzá: a határozott Oroszlán férfi tudja, hogyan hozza lázba a Mérleg nőt, a találékony Kos férfi lendülete pedig elkápráztatja. Kerülendő partner: a körülményes Rák férfi túl sok igényt támaszt a Mérleg nő számára, a hidegvérű Nyilas pedig elbizonytalanítja. MÉRLEG NŐ szerelmi horoszkópja A Mérleg nő , kedves, odaadó személyiségével szinte mindenkit elbűvöl.


A spontán helyzetekben nem mindegy neki, hogy kit hódított meg, hanem azt is, hogy hogyan. Roppant intelligens, okos , a jó hírnév is a kritériumai között szerepel. Női karaktere kívánja a szentimentalizmust és a romantikát.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A tökéletes partnerünk egy Oroszlán férfi lehet, illetve a levegős jegyű Ikrek, Mérleg is jó választás, sőt a Kos és a Nyilas is. Romantika, romantika és romantika! Imádjuk a romantikát, hiszünk a szerelemben és a házasság szentségében.


A Mérleg számára nagyon fontos a szerelem, minden ekörül forog, de nem az ösztönök, a szenvedélyek vad világára vágyik, hanem a szépre, a romantikusra, az ideálisra, a kifinomultra. A párkapcsolatában is akkor tud csak kiteljesedni, ha az a felek közötti egyenrangú kommunikáción, egyetértésen alapszik. A Mérleg férfi romantikus, bájos, laza, és nagyon társaságkedvelő ember.


Ha szeret egy nőt, akkor sokszor elmondja, hogy mennyire gyönyörűnek, és milyen csodásnak tartja. A Szüzekkel és a Skorpiókkal jó barátságot ápolnak, míg a Nyilasokkal, Ikrekkel, és Oroszlánokkal jó partnerei egymásnak. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi.


A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Az oroszlánt az állatvilág királyának nevezik, és ezt a mentalitást osztja zodiákusbeli rokona is. Sok Oroszlán férfiban él a vágy, hogy ő legyen az élet császára, és vannak köztük, akik annak is érzik magukat.


Oroszlán férfi mérleg nő

Nincs mindig könnyű dolga a nőnek, akinek épp egy Oroszlán a. Bak Bika együttállás feloldódás féltékenység gondoskodó Halak hold hűség Ikrek Jupiter jóga kapcsolat Kos kvadrát kvinkunx Mars meditáció Merkúr Mérleg Neptunusz Nyilas Oroszlán Plútó párkapcsolat párkapcsolati horoszkóp Rák Skorpió sorozat Szaturnusz szemben álló jegyek szerelem szex szilárd minőség. Ezt a nagy harmóniát legfeljebb az árnyékolhatja be, hogy a Mérleg rendkívül érzékeny és könnyen megbántódik, ha Oroszlán párja nem elég tapintatos. A gyerekekkel viszont (amíg kicsik) inkább az Oroszlán foglalkozik (akár férfi , akár nő ), mert több érzéke van a neveléshez.


Az Oroszlán aszcendenssel rendelkező ember szeret(ne) hatalmat gyakorolni, társaság központjába lenni, fontos ember lenni, de amíg a személyiségét nem tudja felvállalni, addig folyamatosan kisodródik a perifériára, ahol azért mérgelődik vagy depressziós, hogy őt senki sem értékeli. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések