2018. február 16., péntek

Beszerzési szabályzat

Beszerzési szabályzat

Pontosan leírja a beszerzési folyamat menetét. Ki, mikor, mit és milyen sorrendben csináljon. A szabályzat hatálya 1. Személyi hatály A jelen szabályzat hatálya kiterjed a Társaság valamennyi szervezeti egységére, valamennyi, a Társaság által alkalmazott, a beszerzési munkafolyamatokban részt vevő munkatársra. Társaság”) közbeszerzési értékhatár alatti beszerzéseinek általános szabályait.


A Polgármesteri Hivatal beszerzési tevékenységében résztvevő személyek kötele-sek a vonatkozó jogszabályok és a jelen szabályzat előírásait áttanulmányozni, ér-telmezni és az azokban foglaltak szerint a tőlük elvárható gondossággal eljárni. Révfülöpi agglomeráció szennyvíztelepének bővítése, fejlesztése KEOP-projekt, előkészítési szakasz. KEOP – Egészséges tiszta települések akcióterv 7. Szennyvízelvezetés és –tisztítás támogatási konstrukciójára pályázatot nyújtott be, amit a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fejlesztési Igazgatósága. Az oldal zavartalan működése érdekében cookie-ket használ. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, kérem tiltsa le ezeket böngészője.


Tilos jelen beszerzési szabályzat alkalmazásának megkerülése céljából a beszerzést részekre bontani. Hatályon kívüli szabályzatok. Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően. Szervezeti és Működési Rend 11.


Beszerzési szabályzat

Heves Megyei Vízmű Zrt. BESZERZÉSI SZABÁLYZAT 2. A jóváhagyott igény mint lebonyolítóhoz, a Beruházási Osztályra kerül. A Beruházási Osztály elvégzi a pályáztatást a beszerzési értékhatárokhoz kötött módon. Ide kattintva letöltheti a DPMV Zrt.


Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. Beszerzési és közbeszerzési szabályzat. Az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló. Jelen beszerzési szabályzat rendelkezéseit kell alkalmazni az 1. Hajdúkerületi és Bihari Víziközmű Szolgáltató Zrt.


Beszerzési szabályzat

A legfőbb cél az adott igényeknek megfelelő minőségű termék, ill. Ilyen személy bevonásáról a polgármester dönt. A beszerzési szabályzat alapelvei.


FEJEZET ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. SZENTLŐRINCI KÖZÖS ÖNKROMÁNYZATI HIVATAL. Az Szentlőrinci közös Önkormányzati Hivatal 8. Egy egyesületnek, alapítványnak milyen feltételek megléte esetén kell beszerzési szabályzattal rendelkeznie? Illetve mit kell tartalmaznia egy beszerzési szabályzatnak – milyen jogszabály vonatkozik erre? ON Gazdasági Szolgáltató Kft.


ON Hungária csoport vállalatai részére a beszerzési , raktározási, logisztikai, ingatlangazdálkodási, valamint az üzleti támogatási (gépjármű-üzemeltetési, dokumentumkezelési, és üzleti adminisztrációs) szolgáltatásokat. A Gazdasági Főigazgató által kiadott általános beszerzési szabályzat az informatikai beszerzéseket az Informatikai Szolgáltató Központ szakmai felügyelete alá rendeli. A Tettye Forrásház Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések