2018. február 5., hétfő

Bika skorpió 2019

A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. This feature is not available right now. Please try again later.


Bika skorpió 2019

Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Kos, Oroszlán, Bika , Ikrek, Rák, Szűz! A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Minden lehetőséget ragadj meg, még akkor is, ha némi áldozatokat is követelnek, hiszen később mindez bőven meghozza a gyümölcsét. Az idő az egyetlen ellensége éppen ezért felejtsd el Pató Pál módszerét! Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban!


Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. A tűz és a féltékenység színe. A Bika szeret birtokolni, és könnyen érzi úgy, hogy elhanyagolják. Viszont hűséggel, megbízhatósággal és türelemmel jutalmazza a partnerét. Vonzó: a Bak kékeslilája.


A Bak karriervágya jól kiegészíti a Bika temperamentumát. Az Oroszlánnal és a Rákkal nem érdemes összemelegedni, mert ezekből a kapcsolatokból semmilyen hosszú távú kapcsolat nem alakulhat ki. Skorpió is igen féltékeny. Fedezd fel nagylacraven Scorpio nevű tábláját a Pinteresten.


Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni. Az évnek ezen időszaka ideális arra is, hogy nyaralni menjen. Az egész éves kemény munka után igazán megérdemel egy kis pihenést. Vannak, akik olyan szerencsés csillagzat alatt születtek, hogy egész.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Bármit tesz, azt intenzíven és szenvedélyesen teszi. A Bika szülötteinek fontosak az élvezetek, az életöröm minden fajtája. Nehezen fogad be új információkat, de amit egyszer megtanult, azt soha többet nem felejti el.


A Bika termékeny típus, gyermek- és családszerető. Anyagiakban beosztó és rendkívüli pénzügyi érzékkel rendelkezik. Ezzel szemben a szerelem nem áll a csillagok programjában. Hogyan befolyásol az Aszcendensed?


Ha Aszcendensed a te jegyedben, tehát a Bika jegyében áll, a föld elem rendkívüli módon felerősödik. Minden jóra fordul, ami a családoddal, pároddal, és lakhelyeddel kapcsolatos. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat.


Bika skorpió 2019

A november egy nyugtalan időszak lesz a skorpió jegy szülöttei számára, ezért fontos, hogy a családjuk és a legközelebbi barátaik körében megkapják a szükséges lelki támaszt és támogatást. Nyilas (november - december 21) A környezetedben lévő gyermek(-ek) nagyobb függetlenségre vágynak, és egyéb szeretteid is jelentős jellemváltozáson mehetnek keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések