2018. február 2., péntek

Bika férfi rák nő

Rák férfi mellett, aki ráadásul csodálatosan érzéki szerető is, ez. Bika férfi és Rák nő kapcsolata. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok.


Bika férfi rák nő

A bika férfi olyan, aki megfelelne az imént leírt nő társául? Eléggé anyagias a bika is. De lehetséges, hogy ő is inkább akaratos, mint alkalmazkodó.


Nem tudom, csak kevés bikát ismerek (ők is nők, és a nem is nagyon meghatározó), hogy róla is részletesebb infókat tudjak. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Az első pillanattól kezdve kölcsönös a bizalom köztetek, ezért a Rák hajlandó nemcsak a testét, de a lelkét is kitárni előtte így a szexualitás igazi csodává válhat kettőtök között.


Férfiak, akikkel nem érdemes ismerkedni: Skorpió férfi : nagyon temperamentumos, így nagy az esélye, hogy a féltékenységnek, ha Rák nővel kerül kapcsolatba. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Illik hozzá: az Ikrek férfi - a Vízöntő nőhöz hasonlóan - imádja a változatosságot és a telefonszexet.


Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja. A Skorpió férfi magas fokra hevíti a Bak nő izzó szexualitását. A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki. Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi természete lenne.


Egy romantikus, kedves, alkalmazkodó típus. A legnőiesebb csillagjegy, ezért jobb az, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő született a Rák jegyében. Halakkal és a Skorpióval lehet, illetve a Bakkal is egy jó párost alkothatnak.


Akár a hangjába, illatába is képes beleszeretni, de főleg a belső értékek hatnak rá igazán. Figyelj rá, kényeztesd el a környezet harmóniájával, és egy különleges gyertyafényes vacsorával. Mindkettőnek szüksége van a biztonságra, és az állandóság érzésére, mindketten kedvesek, szeretetteljesek és szenvedélyesek is. Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára. Ezzel együtt ne enged hogy túlságosan messzire menjen, ugyanis a Rák - férfi szereti a partnernőjét idealizálni.


Idővel azonban realistábbá válik, és a “lejárt” ötletek is felizgatják. Oroszlán Ha a férfi Oroszlán-jegyű: Akkor egy cipőben jár Robert Redforddal, hiszen ő is Oroszlán. Az Oroszlán-jegyű férfiak. A személyiségét nem mindig lehet egyértelműen kiismerni, nagyon titokzatos jellem, ez az oka annak, hogy két Rák nagyon jól kijön egymással.


Mindig tartogatnak egymás számára meglepetést, így nem laposodik el a kapcsolatuk. Fontosak neki a részletek, az illatok, a hangok, az érintés, és kalandként fogja fel az együttlétet. Nem erőlteti a szexet, inkább azt várja, hogy az útjába akadjon a lehetőség. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina.


Tehát, ha túl sokat költünk, akkor számítsunk arra, hogy ez életünkben feszültségek forrása lesz. Próbáljunk meg igazodni az Ő életformájához, persze csak annyira, hogy azért mi is boldogok legyünk a sajátunkkal. Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára. A Rák férfi és nő közötti különbségek.


Felméri a helyzetet és megbizonyosodik arról, hogy tud mit ajánlani a nő számára, mielőtt felajánlja magát. Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó. Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában, ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért. Gond csak a szexualitásnál. Mindegy, hogy férfi vagy nő – nagyon nagyra tartja az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet.


Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes. Számukra is fontos a természetesség, a különféle divathóbortokat ki nem állhatják. Ha a Rák hagyja kiteljesedni az Oroszlán személyiségét, szenvedélyes kapcsolatra és sikeres házasságra kerülhet sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések