2018. február 9., péntek

Oroszlán horoszkóp

Napi horoszkóp OROSZLÁN csillagjegyűeknek! Ismerje meg mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Kedves Mérleg, a hétvégén engedd meg magadnak végre a pihenést. Ahogy az oroszlán uralkodik az állatok felett, úgy uralkodnak e jegy szülöttei saját maguk és mások felett is. Oroszlán jegyében halad a nap.


Horoszkóp minden napra. Nálunk megtudhatod mi vár a mai nap során. A csillagjegyek állásából minden kiderül, felkészülhetsz akár a legváratlanabb dolgokra is. Mi naponta megújulunk, minden nap friss horoszkóppal jelentkezünk minden csillagjegyre. Neked mi a horoszkópod?


Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Nagy szolgálatot tehet a szülő gyermekének, ha korán megérteti vele, hogy a világon mások is vannak, és nem mindig ő az első.


Szüksége van a szüntelen bókokra, és szereti a flörtöket, az új kalandokat – le sem tagadhatná, hogy vérbeli tüzes jegy. Szerelmi horoszkóp A Nap és a Merkúr a Kos jegyében gondoskodnak arról, hogy sok minden történjen a magánéletében. Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. Sokat tanult az elmúlt időszakban és jó néhány dolog van, amit most már másképp csinálna.


Oroszlán horoszkóp

Ne felejtse el ezeket a leckéket, hanem valóban változzon! Ha mostanában túlerőltette a szemét, előfordulhat, hogy érzékenyebbé vált a fényre, illetve hamar bepirosodik. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek!


Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt.


Számos olyan alkalom lesz, amikor csak akkor lehetsz eredményes, vagy sikeres, ha a gyors reagálás után, jobban átgondolt döntéseket hozol. Ez a hónap nem alkalmas arra, hogy felborítsad életedet, különösen nem otthon. Fékezd hát magad még akkor is, ha már döntöttél arról, hogy rendezed magánügyeidet, és elvágod a felesleges vagy terhessé vált szálakat. Erre a január sokkal alkalmasabb lesz.


Addig féllábon is kibírod. A párkapcsolati összehasonlító horoszkóp feltárja a kapcsolat erősségeit és a hiányosságait is. Megtudhatjuk belőle, hogy miként tehetjük jobbá párkapcsolatunkat. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően.


Holnapi horoszkóp - Bika. Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel.


Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől. Minden napra friss horoszkóp ! Látogass el hozzánk minden nap, a csillagjegyek mindent elárulnak. Találhatsz feljegyzéseket, cikkeket, olvasmányokat az asztrológia témakörében. Elmerülhetsz a kínai horoszkóp tudományokban, nálunk azt is megtudhato hogy melyik kínai horoszkóp jegyben születtél.


Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Valaki őszintén hisz benne és ez neked is segít abban, hogy visszanyerd az önbizalmadat. Ne alakíts ki magadról olyan képet, ami alapján úgy tűnhet, hogy gyengébb vagy, mint amilyennek valójában érzed magadat. Kártyaképek: Seres-Nagy Katalin.


Az asztrológia azt mondja, hogy több szerencséd van, mint bármely másik jegynek. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Ez jó, ha hivatásodban tovább akarod képezni maga fel akarsz emelkedni, vagy általánosságban több pénzt akarsz keresni.


Oroszlán horoszkóp

Kilátásaid a szerelemben szintén jobbak lesznek, mert Uránusz bátrabbá tesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések