2018. február 4., vasárnap

Szűz férfi szerelem

Munkájában aprólékos, vállalt feladatát mindig pontosan és eredményesen elvégzi. Ha mindketten képesek visszafogni jól ismert rossz vonásaikat, a szüntelen kritizálást, szőrszálhasogatást és pletykálkodást, kapcsolatuk, ha nem is túl vidám, jól alakulhat. Hatalmas tisztelete van a nő irányába, és egyenlően is kezeli őt. Szereti azokat a nőket, akik felkeverik az érzelmeiket, mert azokat vonakodva mutatja ki, de megpróbálja, és ez gyakran okoz konfliktust, nem csak saját magának, de a kapcsolatára is hatással van. A SZŰZ kapcsolatait az értelem, és a józanság vezérli.


Szűz férfi szerelem

Ez lehet vonzó szerénység, de jelenthet túlzott érzékenységet is. A szexuális dolgok érdeklik, de mégsem hagy fel egykönnyen a szűzies viselkedésével, pedig sok benne az elfojtott erotikus vágy. Viszont gyakran nehezíti a saját és környezete életét is azzal, hogy a tökéletesnél kevesebbel nehezen elégszik meg. A Szex nem túl fontos számára, de ha már addig jutott, feltétlenül boldoggá akarja tenni a partnerét. Ha mégis elragadja ez a nemes érzés, jobbára mindig a saját jól szervezett világánál kevésbé rendezett életvitelű hölgyre talál, aki mellett nagyon odaadó, hűséges partnerré lesz.


Ez a lelkiállapot azzal jár, hogy elveszítjük önmagunkat, egy kicsit őrültek és kiszámíthatatlanok leszünk, s persze olyan dolgokat is megteszünk, amelyek máskor eszünkbe sem jutnának. Légy azonban nagyon óvatos a kezdeményezésnél! Egyeseknek úgy tűnhet, már-már unott, esetleg régóta nem is szerelmes, de erről szó sincs: a szűz jegyű férfiak egyszerűen végtelenül nehezen mutatják ki, mit éreznek. Egy szűz jegyű férfi mellett nem kell tartanod ettől, inkább ő lesz az, aki a konfliktus elkerülésének érdekében enged az elképzeléseiből.


Ugyanakkor szereti, sőt, inkább elvárja, hogy érezze a törődést, a lelki közelséget és a szeretetet, tehát nem szabad azt gondolno hogy attól, hogy enge átgázolhatsz az. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét. Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Bár a nőknek ez könnyebben megy, azért olykor szerencsére a pasi ajtaján is bekopogtat a szerelem.


Ilyenkor pedig a világ számára is rózsaszín, a nap minden percében rád gondol, törődik és érez, akárcsak te. Szűz - férfi elvárásai. A Rák férfi általában jó megjelenésű, szenvedélyes és gyöngé aki sokat ad önmagából szeretteinek. Mindezt persze viszont is elvárja partnerétől. Ha esetleg valaki azt éli meg, amit én is nem is olyan rég, akkor remélem tudok neki segíteni!


Statisztikailag is bebizonyosodott, hogy a legtöbb vénlány és agglegény közülük kerül ki. Szexuális merészsége úgyszólván nulla, inkább barátságra hajlik, mint szerelemre. Kifejezetten gátlásos, ezért partnerétől szívesen veszi a pozitív visszajelzést.


Nehezen esik szerelembe, de amint ez bekövetkezik, hűséges, figyelmes társsá válik. A világ számára a Szüzek nyugodt és összeszedett külsőt ábrázolnak , de belül ideges és kontrollálatlan intenzitás folyik, próbálnak rájönni dolgokra, hogy hogy lehetne mindent jobbá tenni, elemeznek és gondolkodnak. Azok, akik értik őt és képesek megérinteni a lelkét, át tudnak törni a láthatatlan páncélján, akikkel pedig nincs egy hullámhosszon, azokkal soha nem is lesz. A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged.


Személyesen és Telefonon. A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. A Bika férfi nagyon érzékeny, ő nem az a férfi , aki levesz a lábadról. Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára.


Bármennyire is szeretnének minket jégkirálynőknek beállítani, nagyon is el lehet csavarni a fejünket. Fontos számunkra a szerelem , a szeretet, a beszélgetések, ezért a legideálisabb párunk egy Halak jegyű úriember lehet. Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó.


Továbbá szóba jöhet még a Bika, a Mérleg, a Rák és a Bak is. Ha kedvesünk erőteljesen kapcsolódik a Bak csillagjegyhez, akkor megtapasztalhatjuk, hogy bizony igaz a mondás, amely szerint vannak dolgok, amelyek többek rejtenek, mint amennyit első ránézésre mutatnak önmagukból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések