2018. február 8., csütörtök

Ha a férfi nem szerelmes

Ha az elemzéskor az alábbi öt dolgot is megállapíto az sajnos nem jó jel: ebben az esetben ugyanis nagy valószínűség szerint a férfi nem szerelmes beléd. Amennyiben olyan eredményre jutsz, hogy a párod érzelmeivel gondok lehetnek, fontold meg a folytatást, de semmiképpen se szomorkodj! A szerelmes férfi árulkodó testbeszéde. Mi nők, úgy gondoljuk, ha nem halljuk elégszer, azt a szót hogy “szeretlek”, akkor meg vagyunk róla győződve, hogy társunk nem is szeret minket.


Ha a férfi nem szerelmes

Ha nem vonzódna Önhöz, nem keresné a szemkontaktust. Ezért, ha a férfi megragadja a tekintetét, ne fusson el előle, tartsa vele a szemkontaktust, ezzel azt mutatja neki, hogy Ön is érdeklődik iránta! De ha nem mondja ki, még nem biztos, hogy nem az.


Ha a férfi kimondja ezt a bűvös szót, egyértelmű, hogy szerelmes. Ezért ne aggódj azon, hogy még nem történt meg a nagy vallomás. A hirtelen, játszi könnyedséggel odavetett szeretlek sokkal inkább akkor jellemző, ha a pasi el akarja altatni gyanakvásodat, hogy minél könnyebben megszerezhessen. Tudni szeretne a családodról, hogy hol éltél korábban, milyen filmeket és könyveket szeretsz. Az exébe szerelmes volt.


Számomra ez annyit jelent, hogy én képtelen vagyok kiváltani belőle ezt az érzést, tehát nem vagyok elég jó. Ha jön egy másik csaj, aki jobban bejön neki, simán lelép, hisz nem szerelmes. De itt nem nekünk kommentelőknek kell diskurálni, hanem a kérdezőnek válaszolni! Ha kényelmesen érzi magát vele többé már nem agyal a kapcsolatotokon, egyszerűen csak élvezi azt és belép a szerelem mezejére.


Tehát fogadd meg ezeket a tanácsokat. Csinosítsd magad előtte. Ha a szeme láttára készülődsz, intimitás érzetét idézed elő benne, hiszen ez egy olyan dolog, amit a többi pasi nem láthat. Ha pedig megengedi, hogy vezesd az autóját… nos, akkor a tett többet ér minden szónál.


Mindig készen áll megjavítani bármit. Vagy legalább hív egy szerelőt. Egy szerelmes férfi képes mindent maga elrendezni, s nem sózza rád a feladatokat.


Egy férfi nehezebben mutatja ki az érzelmeit, de amikor egyenesen megmondja a barátnőnek, hogy nem szerelmes belé, az a legrosszabb. A másik felet azért téveszti meg mindez, merthogy a pasi tettei egész másról tanúskodnak. Mindent elkövet annak érdekében, hogy még ha csak pár percre is, de lásson, hogy legalább egy puszit nyomhasson az arcodra, vagy homlokodra. Egyértelműen érezhető, hogy szeret a társaságodban lenni.


Ha a férfi nem szerelmes

Innen tudhato hogy a férfi már nem szerelmes. Bár a nők hamar megérzik, ha valami nincs rendben a párjukkal, sokszor nem eléggé biztosak feltételezéseikben ahhoz, hogy a másik elé álljanak és számon kérjék. Férfiak nem fognak válaszolni, őket a szex-rovatban érheted el:) Amúgy ha egy férfi igazán szerelmes , az nagyon meglátszik rajta. De nem látok a fejükbe. Nálam a legegyértelműbb jele a szerelem elmúlásának az volt, amikor már nem csókolt meg igazán, csak szájrapuszival.


Azóta vagyunk boldogtalanok. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Még kisfiú felnőtt testben 2. Kérdésben a válasz bogozzák ki hölgyeim. Időnként hozzád ér, vagy csak okot keres arra, hogy megérinthessen.


Nézd el neki, oda van érted. Ha a fültől-fülig mosolyt látsz az arcán, akkor nyilvánvaló, hogy öröm számára, hogy lát téged. Ezt úgy nagyjából szó szerint is lehet venni.


Tehát, ha van egy nő, aki a szívemet rabul ejti, akkor nem létezik olyan dolog, amit ne akarnék megtenni érte. Egész egyszerűen csak akarom, hogy érezze maximálisan itt vagyok, jelen vagyok. Ha nem is találkozunk sok olyan emberrel, akivel.


Miért küzdenék érte, ha nem szerelmes belém? Olvasónk attól tart, önbizalomhiányával már a kezdetekkor elszúrt egy lehetséges jövőbeni kapcsolatot. A nő mégis szeretne vele találkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések