2018. február 8., csütörtök

Nagykátai társkereső

Nagykátai társkereső

Icuka, éves Társkereső Gyál Főiskolát végzett Jelenleg saját kertes házamban élek divatosan öltözködöm, nem dohányzom környezetemre igényes ápolt család centrikus hölgy vagyok. Ha társkereső akkor Párom. Nagykáta és környékéről! Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 5új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Gyors és egyszerű ismerkedés, több ezer komoly kapcsolatot kereső taggal a környékről.


Nagykátai társkereső

Egy nagykátai társkereső nő, Mária (44) Nem élhetsz mások elvárásai szerint. Azt kell tenne amit te helyesnek gondolsz, még akkor is, ha ezzel megbántasz olyanokat, akiket szeretsz. Nem öröm ez számomra, de ez van.


Ismerkedj más társkeresőkkel, találd meg Te is a boldogságot. Heni éves nagykátai társkereső tagunk. Ezt írta magáról: Szia! Komoly kapcsolat reményèben vagyok itt. Kettő gyermekemmel élek akikkel pezseg az élet!


Nagykátai társkereső

Viktor, éves nagykátai társkereső férfi A weboldal működéséhez Javascript engedélyezése szükséges. Kérlek engedélyezd a böngésződben a JavaScript használatát! Egy őszinte,vidám, szeretni tudó és szeretni való embernek érzem magam.


Szerettem az embereket és az össze jöveteleket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések