2018. február 22., csütörtök

Miért hülyék a nők

Miért olyan hülyék a nők ? Van egy lány tök jól elbeszélgetünk, segítettem neki egy pár dologban. Egyik este megint csak baja volt helpeltem, de rohannia kellett, felhívott majd holnap folytatjuk, meg hogy köszön mindent. De most komolyan: ennyire hülyék a nők ? Benyalnak egy olyan maszlag szöveget amit szerintem maguk sem hisznek el.


Mindig a rohadt kurva nő a hibás, csak ő tehet róla, a férj egy szent. Nem egy és nem két esetet láttam, hallottam ahol a feleség előszeretettel a másik nőt hibáztatja. Please try again later. MIÉRT VAGYTOK ENNYIRE HÜLYÉK , TI NŐK ? Biztos, hogy azért akartál magadnak társat, hogy minden teher egyedül a te nyakadba szakadjon, sőt tízszer több teher és kötelesség legyen a válladon, mintha egyedül lennél?


Ezután viszont új ötletem támadt, és megfordítottam a kérdést: „ miért csak a hülyék kellenek a nőknek? Az ilyen típusú kutatások szerint a nők párválasztását erősebben befolyásolja a szögletes arcél, a biztonságot sugalló maszkulin felépítés, mint az ész. Tehát a nők többségének nem kellenek az okos pasik.


Miért hülyék a nők

A nők teljesen és menthetetlenül hülyék - Takács Nóra modell és szerkesztő Hogyan legyünk jó nők címmel írt egy félig üres noteszt, amiből csak az derül ki, hogy a nők rettenetesen ostobák. Jelenleg azonban szinte minde. A tradíciók, hagyományok, szokások mind azért vannak, hogy te a jövőben ugyanolyan hülye legyél, mint amilyen hülyék az ősei felmenőid voltak!


Countdown cuccok dslr film fotó gasztro Gulisio Tímea halál heti napalm hétfő hülyék irodalom jó8. Amellett, hogy ezek a nők már alapvetően is az utolsó cseppig szeretnék kifacsarni az életből és a férfiakból az élvezeteket, itt még a nők szabadjára engedett hipergám ösztönei is képbe kerülnek. A nők egy jelentős része sokszor ideológiát keres ahhoz, hogy elhagyhassa párját egy magasabb státuszú férfi reményében.


A Word Economic Forum nők helyzetére vonatkozó indexének egyik mérőszáma, hogy a nők milyen könnyen tudnak elválni. Jut eszembe, a rengeteg nők által kezdeményezett válás kapcsán nem merül fel még a bigott keresztényekben sem, hogy a válás Isten ellen való, hiszen Jézus szót emelt a válás ellen. A sci-fi íróknak ezt általában el szoktuk nézni, mert nem verik a seggüket hisztizve a földhöz, hogy legyen már EÉMK (forradalom). Akkor azt is kérdezhetném, miért keményednek meg a férfiak?


Férfiakat alapból, már az anyák is így nevelik: ne sírj, katona dolog, nem vagy Te kislány. Az viszont szerintem nem kell, hogy velem egy levegő nem szívására okot adjon, hogy megvizsgáljam, miért csinálják ezt a nők , miközben tudják, hogy nem eredményes a módszer. Ugyanis egy bizonyos szintig szerintem a nők nem is hibásak ezért.


Szerintem szimplán arról van szó, hogy a nők nem tanulnak meg konfliktust kezelni. Hogy aztán a férfiak erkölcstelen életmódja miért elfogadott, vagyis ők bármit tehetnek, az nem lehet erkölcstelen, hiszen ők férfiak, atyaúristenek, továbbá, hogy miért a férfiak döntenek a nők életéről, sorsáról és ezt miért fogadják el önként és dalolva a nők , már egy másik téma. Jó kérdés,én munkahelyen láttam,volt egy kolléganőm,az mindíg sírva fakadt,ha valami feladatot kapott,sírt,zokogott,jajveszékelt,aztán kiadták a munkát másnak,és ez nagyon sokszor előfordult. Már vártuk az uj feladatokat,hogy most hogyan zajlik le a dolog.


Aztán ő,és a főnök egymáséi lettek. Szegénykének bejött a sok. A szülész szerint erre hazánkban nincs esély, a nők nem szívesen mennek pszichiáterhez, hiszen ez nálunk még mindig a hülyék kiváltsága. Változás várható A minisztérium képviselőjétől megtudtuk, hogy a terhesgondozással és szüléssel kapcsolatban változások várhatók.


De ha a nő a saját hülyeségeit a férje pénzéből veszi azt sok férfi nem nézi jó szemmel. Lehet itt mindenféle érveket felhozni, hogy miért szegények a nők , de erre nyilván nem az a válasz, hogy akkor majd a férfitől elveszik a pénzt a farkánál és az érzelmeinél fogva. Nők 8A köteléket, ami egymáshoz fűz minket, nem szakíthatta el sem a szétválás, sem a távolság, sem az idő. Néhány ember úgy hiszi, hogy a nagymellű nők hülyék , de igazából épp az ellenkezőjéről van szó: egy nagymellű nő ostobává teszi a férfiakat - vallja Rita Rudner, amerikai író, humorista. Azt hiszem, ez a kis történet és ahogy a két fél megéli, magáért beszél.


Szerintem sokan magunkra ismertünk a fenti gondolatokat olvasva és csak azt kérdezzük: „Istenem. Nők az űrben, sikeres kettős női űrséta. Christina Koch és Jessica Meir küldetését korábban el kellett halasztani, mert nem volt a Nemzetközi Űrállomáson mindkettejük számára megfelelő méretű űrruha. Férfiak és nők – illem, etikett Sokszor szembesülök azzal, hogy ami nekem természetes, másnak nem biztos, hogy az.


Miért hülyék a nők

Sokan nem nagyon tudják, hogy kell viselkedni egymással. A mi generációnk azért erre sokkal inkább odafigyel, talán a szocializációnkban lényegesebb elem volt ez, mint a mai világban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések