2018. február 22., csütörtök

Bika férfi skorpió nő

Bika férfi skorpió nő

Bika férfi és Skorpió nő kapcsolata. A Bika és Skorpió jegyben született két ember összeférhetőségét erős testi vonzalmuk határozza meg. Előny az is, hogy világszemléletük is azonos. A Vénusz bolygó uralma alatt álló Bika a kiegyensúlyozott érzelmi élet híve, mely bizos hátteret nyújthat számára munkájában is. Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört.


De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. A Skorpiók sok energiával rendelkeznek, szíve élő vulkán, a fegyvere pedig rendszerint a gyilkos humor. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni.


Már csak azért sem, mert a Bika nő képes előrelátni, hogy egy jövendő kedves miként fog viselkedni, épp ezért nagyon is igényesen választja meg a partnerét. Amikor a Bika és a Skorpió szíve, teste , lelke egybeforr, félelmetes párost alakítanak, akik akár birodalmak, országokat képesek lerombolni, teremteni és működtetni. Tekintélyes vagyont tudnak felhalmozni, hiszen a Skorpió kiszagolja a pénzt, a Bika pedig rendkívül jól tud bánni vele.


Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki. A Bika nő mindent szeret az életben, ami gyönyörű, remek ízlése van, és fontos számára a tudás. Sok benne a szeretet, és remek barát. A Skorpió férfi magas fokra hevíti a Bak nő izzó szexualitását.


Férfiak, akikkel érdemes ismerkedni: Halak férfi : érzékeny, intelligens, így szép párt alkothatnak a Bika nővel. Rák férfi : ez a férfi képes reagálni a Bika nő. Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó.


A Halakkal, Rákokkal és Skorpiókkal lelkiismeretes kapcsolatba kerülhet, míg a Bika nő számára a tökéletes partner. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő , akit az erős, A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni. Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki. Csillagjegyek – A skorpió nő jellemzői Hízelgésre felesleges fecsérelnie az időt, a Skorpió hölgy szempillája sem fog rezdülni, és körültáncolni sem fogja, mindössze tekintetével nyársalja fel, hogy meggyőződjön az igazságról. Számomra jókora negatív élményt jelentett eddig a bika jegy. Az emberkém nagyon tudta tenni a szépet, de mint kiviláglott, a sunyiságát leplezte a stílusával, és nekem a nyílt jellemű férfiak a zsánereim :) Persze, nem állítom, hogy minden bika fickó ilyen, korántsem.


Kerülendő partner: a Halak férfi túlságosan álmodozó egy Bak nőhöz. Kedvenc szexuális segédeszköze: pezsgő. A Bika típusú gyermek eléggé békés, igénytelen, azonban nagyon fejlett az igazságérzete.


Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések