2018. február 16., péntek

Nyilas jellemzése

Nyilas jellemzése

Különösen vonzzák a szép asszonyok. A Nap november 23-decemberközött halad át ezen a jegyen. Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik.


Az egyik a meglepő vitalitású fiús alkat, aki szereti a természetet, a sok mozgást, a sportolást, a másik a független társadalmi lény típusa, aki nem hisz holmi babonákban vagy hasonlókban, de szereti a művészeteket, a kiváló társaságot. A fiú az édesanyját nagyon szerette, az apjára felnézett, a nagybátyját, Isaák Gézát - aki tanárként dolgozott Sárospatakon - példaképének tekintette. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. Mindezt emberszerető, rajongóan optimista módon teszi. A törvényt tiszteli, de láza ha a humanisztikus eszményt, a szabadságát veszély fenyegeti.


Aki jól megismeri nem csak a saját, de minden állatöv szülötte főbb jellemvonásait, az könnyen felmérheti, hogy adott körülmények közt majd ki miként viselkedhet, s így talán kivédhet bizonyos előrelátható kudarcokat, békésen megoldhat különböző kényes helyzeteket. Ne tévesszen meg, a nyilas csupán egy tartással teli személy, aki pontosan tudja mit és miért szeretne. Nincsenek kétségei, igyekszik a lehető legtudatosabb módon alakítani az életét.


Precizitása és szorgalma pedig ebben különösen nagy előnyére van. Sokoldalúak, okosak és humorosak. Egyik leginkább meghatározó jellemzőjük a nyughatatlan kalandvágy és a felfedezőkedv, mely elsősorban intellektuális szinten, olykor a fizikai veszély keresésében nyilvánul meg.


Ezeknek köszönhetően pedig a. A kisdiák eszes, szorgalmas, ezért kerül a debreceni kollégiumba bentlakásos tanulóként. Minden tárgyból kitűnően tanul, de legjobban az irodalmat, történelmet, latint kedveli. Az ideális társ horoszkópja. Teremts csendet és békét magadban.


A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. Sikerét annak is köszönheti, hogy az átdolgozás a mai gyerekek életérzését, gondjait is érinti, zenei stílusa, szófordulatai közelebb hozzák a történetet és a szereplőket a mai kor nézőihez. Nyilas csillagjegy jellemzői.


Ilyen téren még az édesanyja is kudarcot vall, akihez ugyan nagyon kötődik, ezért az első pillanattól fogva kellő illendőséggel közelítsen az anyóshoz. A mélységből jön, érzékeny lélekkel, a szülői ház emlékével. Nagyon fontos neki a külsőség. Azt hiszi, a felnőttek jók és tiszták. Rendkívül fontos, hogy sokat pihenjen, lazítson.


Nyilas jellemzése

A NYILAS a szellem embere, legfeljebb azért van szüksége társra, hogy legyen kinek elmagyarázni a világ bonyolult, de az ő számára teljesen érthető működését. Szerencsére nem erőszakolja partnerére a nézeteit, csak elmondja, s azután megengedi, hogy azt gondoljon róla, amit akar. Ha felkínálnak egy lehetőséget, azt ne utasítsd vissza, még ha több elfoglaltsággal, nagyobb kötelezettséggel is jár.


Jupiter-gyermeke békés, kényelemszerető, engedékeny, tapintatos, szereti az élet szép oldalait. A mozgékonysági, vándorlási ösztön igen erős benne, ezért a szülők oldják meg, hogy kiélhesse mozgásvágyát, különösen a sportban. A légies jegyek nehezen értik a vizes jegyeket, a Mérleg azonban szimpatizál a Rákkal, Skorpióval, Halakkal. Aki nincs még itt, Szűts Istók a tornatanár: Misi kis termetű, törékeny gyerek volt, hátulról a harmadik volt a tornasorban. Uralkodó bolygója: Jupiter Változó tűzjegy.


E csillagjegy szülöttje igazságos, becsületes, őszinte, megértő, és emberszerető. Ezért célokra, ideákra mindig szüksége van. Közlékenyek, nyersen őszinték, kalandorok és általában hódító vágyakkal rendelkeznek. Mint a nyílvessző, ők is olyan pontosan találnak célba a szerencsét illetően. Ha úgy érze hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben, már megérte az erőfeszítésem!


Ezt az embert a környezete jókedvű, idealista, természet – és állatszerető, sokszor vallásos embernek ismeri, de gyakran félnek a kritikájától. Jó napra számíthat, igaz, hogy egyben ez egy dolgos nap is lesz. A jegyében járó Jupiter a Vénusszal kerül fényszögbe, ami szerencsét hozhat önnek, habár ezért a szerencséért valószínűleg meg is kell dolgoznia.


Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját. Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések