2018. február 1., csütörtök

Eladó családi házak baranyában

Eladó családi házak baranyában

Baranya megyei ház hirdetés az ingatlan. Pécs) ház hirdetés az ingatlan. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Keressen a Csaladihazak. Egy telken ház,nagy kert. Részben felújítva,tehermentes,saját tulajdonú. Bükkszék,Salvus Gyógyfürdő km,Eger-Salgótarján-Ózd km.


Közjegyzői okirattal,minimum a fel. Amit mások mondanak Kiváló szakember által tervezett családi ház Pécsett eladó ! A ház szintes, felujitáson esett át, a felújitás során a burkolatokat, nyílászárókat , garázs kapuk cserélve lettek. Nyár utcába és fél szobás családi ház eladó ! A fürdőszoba tavaly lett felújítva. Eladóvá vált ez a masszív falazatú családi ház Szekszárdon, a Palánki hegy alján. A 1négyzetméteres épület felújításra szorul, kis.


Nagyon jó lehetőség, szinte telek árban eladó Kozármisleny Öreg falúban egy nm alapterületű családi ház. Szobák száma db egy nagy konyha,- előtér fürdő wc egyben, kamra. Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.


Magyarbólyban eladó családi ház várja új lakóit és gazdáját. A ház jelen állapotában is alkalmas lehet állandó használatra, de egy kis. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Tolna házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta. Tolna aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


Eladó családi házak baranyában

Pécs aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Eladó házak a családi ház rovaton belül. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával.


Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is. Otthontérkép kínálatában! Mindkét ház szigetelt és új nyílászárok (fa ill. műanyag) vannak mindenhol! A fűtés gázzal,vegyes tüzelésű kazánnal és cserépkályhával megoldott!


Parkolás a ház előtt vagy az udvarban! A ház földszintjén szoba, konyha, étkező, fürdő, WC, a tetőtérben szoba, fürdő, galéria, az alagsorban műhely, raktár, kazán, mosdó és gépkocsitároló. Az ingatlan fűtése padló fűtéssel megoldott. A Szentirmai ügyvédi Iroda tapasztalt szakember közreműködésével családi házak , újépítésű és használt lakások, üzlethelyiségek valamint építési telkek értékesítésével esetleg bérbeadásával foglalkozik Pécsen és a városkörnyéki településeken. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó szalántai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


A ház előtt buszmegálló, a játszótér 100mre található, az M6-os autópálya felhajtója pár percre. Megkövesedett pécsi és baranyai álmok – százmilliókért. Ha úgy érze hogy elég volt Pécs nyüzsgéséből, ha szeretnél végre családi házban élni, ha nem bírod a szomszédokat a fejed felett. Ha virágoskertre vágysz, ha normális környezetben szeretnéd gyermeked felnevelni, de nincs egy vagyon a zsebedben, akkor jó választás lehet számodra a. A Startlakon db fényképes szalántai eladó családi ház hirdetés vár.


Eladó családi házak baranyában

Az eladó családi házak között többféle kategória megtalálható és persze Szalántán városrész szerint is szűrhetjük a találatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések