2018. február 9., péntek

Szűz férfi bak nő

A Szex nem túl fontos számára, de ha már addig jutott, feltétlenül boldoggá akarja tenni a partnerét. Az érzelmeit ritkán mutatja ki, ha szerelemről van szó, de társaságban közvetlen és barátkozó. Lassan melegszik fel, de ugyancsak hűséges társsá válik hosszú időre. A Bak férfi mindig mindenhez gyakorlatiasan közeledik. Kitartását néha túlzásba viszi, de ha egyszer valamit a fejébe vesz, nehéz lebeszélni róla.


Számára nagyon fontos, hogy partnere igényes legyen, és biztosnak kell lennie annak hűségében és tabgadhatatlan elkötelezettségében. Ezt leginkább egy Bak férfi mellett találhatjuk meg. Boldogságunk szintén garantált a Bika, az Oroszlán és a Halak mellett. A Mérleg férfiakhoz pedig ösztönösen vonzódunk, de nem tudunk vele igazán jó kapcsolatot kialakítani, ezért ha hosszú távra tervezünk, akkor ők kiesnek a számításunkból.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Nincs semmi közös bennük, a vibrációjuk is teljesen más.


Szűz férfi bak nő

A Bak nőben sok szeretet van, vicces, jókedvű, ugyanakkor komoly és szexi is tud lenni. Sajnos a férfiak többsége mégis ódzkodik a Bak hölgyektől, így nincs könnyű helyzetben. Bármennyire is szeretnének minket jégkirálynőknek beállítani, nagyon is el lehet csavarni a fejünket. Fontos számunkra a szerelem, a szeretet, a beszélgetések, ezért a legideálisabb párunk egy Halak jegyű úriember lehet. Továbbá szóba jöhet még a Bika, a Mérleg, a Rák és a Bak is.


A Bika férfi gyengéd simogatása felkorbácsolja érzékeit. Kerülendő partner: az Ikrek férfi hozzá túlságosan csapongó, az Oroszlán pedig kipletykálja hálószobatitkaikat. A helyzetet súlyosbítja az a körülmény, hogy a férfi - nő viszonyt illetően a Bak meglehetősen tradicionalista, nézete szerint a világot mindenképpen a férfiaknak kell vezetniük, mi több: uralniuk, ilyen irányú ténykedésükbe a nők nem szólhatnak bele.


Hatalmas tisztelete van a nő irányába, és egyenlően is kezeli őt. Szereti azokat a nőket, akik felkeverik az érzelmeiket, mert azokat vonakodva mutatja ki, de megpróbálja, és ez gyakran okoz konfliktust, nem csak saját magának, de a kapcsolatára is hatással van. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban.


Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Viszont könnyű előhozni belőle kritikus hajlamait is, és hamar elégedetlenné válik, ha nem a tervek szerint haladnak a dolgok, amivel bizony lehúzhat másokat. A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. Partnere általában tiszteletteljes, kiegyensúlyozott, nyugodt és elővigyázatos, aki a dolgokhoz bár igen hagyományos módon viszonyul, mégis egyúttal független természetű. Ha a nő a férfinak szívességet akar tenni, gugoljon le és hagyja, hogy a férfi hátulról hatoljon be.


Utána ezt jóvá teszi, és arra törekszik, hogy nőt is a csúcsra jutassa. Játékosan új variációkat is megismertethet a férfival, de óvatosan kell hozzálátnia. A Skorpió férfi szexuálisan nagyon mély, és intenzív. Ha szeret egy nőt, akkor mindig kívánja, és nagyon szeret vele kísérletezni az ágyban, sokszor pikáns dolgokat is kipróbál. A Mérlegekkel, és a Nyilasokkal jó barátságot ápolnak, ám a Halak és a Rákok a legjobb partnerei.


Szűz férfi bak nő

A szűz jegyű férfinél mik a jelei annak, ha tetszik neki egy nő ? Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét. Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Nikolettaxy nevű felhasználó válasza: Szia. Bak vagyok, és volt párom is Bak volt.


Szűz - férfi elvárásai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések