2018. március 12., hétfő

Bika férfi nőideálja

Ha jól főz, az például hatalmas előnynek bizonyulhat nála. A szerelmes BIKA FÉRFI hódító, szerelmi praktikái: Egy Bika férfi , nem fog csak úgy leszólítani valakit az utcán. Először mindig felméri a terepet, kitaktikázza, mennyi esélye lehet a kiszemeltnél, utána érdeklődik, hogy szabad-e a nő szíve, és szereti tudni az apróbb részleteket is. Az érzéki romantika nagymesterei: a Bika férfiak semmit nem sietnek el - Ha hűséges pasira vágysz, akkor a legjobb ha egy Bika jegyűvel jársz.


Nyakas jellem ugyan,de ha a birtoklási vágyát kezelni tudo akkor egy kitartó és érzéki szerető, akinek a kézügyessége is remek. Megmondjuk, milyen csillagjegyű férfi érdeklődését keltjük fel! Ez a világ egyik legnehezebb kérdése és valószínűleg, hogyha valaki tudná rá a biztos választ, akkor már nagyon gazdag lenne és a nevét is ismernénk. Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű, aki nem tud egyhelyben ülni.


Az Ikrek nők bátrak, okosak, kalandvágyók, és romantikusak. Hisznek az igaz szerelemben, és képesek a világ végére is elutazni, csakhogy rátaláljanak a nagy őre. A baj az, hogy Ő ezzel tisztában van, ismeri a vonzerejét és első pillantásra felméri, hogy ki az. A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Ahhoz azonban, hogy megfelelőnek tartsa magát a birtoklásra, az kell, hogy valakinek érezze is saját magát.


Ezért addig megbízható társ, amíg fontosságát éreztetik vele. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. De a Bika férfi egyszerűen képtelen szex és vágyak nélkül élni - már egészen fiatal korában megtapasztalta, hogy a legjobb a testi öröm. A Bika szenvedélyes és hamar szerelembe esik. Nagyon érzékeny az illatokra, és ne rázzon meg túlságosan, ha beindul a testnedvek természetes illatára is.


Soha nem szabad gátlásosnak lennie annak, aki egy Bika férfival szeretkezik. Egy Bika zárkózott, nehezen megközelíthető férfi – már fiatalon határozott elképzeléssel bír az életéről, beleértve a nőt is, aki majd gyermekei anyja lesz. Mivel nagyon családcentrikus, ez az elsődleges szempont: beleillünk-e a feleség- és anyaszerepbe, amit elképzelt magának.


Tehetséges, érzéki szerető. Az érzékisége nemcsak a szexualitásban nyilvánul meg, hanem a mindennapjaiban is. Imádja a finom, mély vagy lágy illatokat, ételeket, italokat, ételkülönlegességeket, igazi gourmet.


A Kos csillagjegyű férfi szerint az ideális nő sikeres, pontosan tudja, hogy mit akar, és azt mindig el is éri. Ha benned megvan a fentiek együttese, akkor biztos lehetsz benne, hogy lenyűgözöd a Kos férfit. Ugyanakkor elvárja, hogy a nő átengedje neki a domináns fél szerepét, ez ugyanis magabiztossággal tölti el.


Semmilyen ügyben, legkevésbé vita közben ne állítsuk, ne hivatkozzunk arra, hogy mi voltunk, akik kezdeményeztünk, vagy mondtunk elõre valamit. Ez nagyon feldühíti és kiabálásra kényszeríti a Biká-t. Ha együtt élünk vele, a pénzügyeket és bevételeket bízzuk teljes egészében rá.


Minél erősebb a vágya, annál nagyobb késztetést érez arra, hogy azt megélje, előre tör, és birokra kell, még ha kockázatot is kell vállalnia érte. A Szűz férfi képtelen hiába való bókokat osztogatni. Kiváló intellektusa révén a szellemi elfoglaltságok felé hajlik, minden érdekli ilyen szempontból, de miként a Szűz nő, a férfi is hajlamos a látszat és az anyagi helyzet után megítélni az embereket.


A Bak férfi szexuális beállítottsága A Bak férfi mindig mindenhez gyakorlatiasan közeledik. Kitartását néha túlzásba viszi, de ha egyszer valamit a fejébe vesz, nehéz lebeszélni róla. Számára nagyon fontos, hogy partnere igényes legyen, és biztosnak kell lennie annak hűségében és tabgadhatatlan elkötelezettségében.


Mérleg- férfi és Mérleg-nő kapcsolata igen jó lehet, de inkább szakmai téren ígérkezik tartósnak, mint érzelmileg. Egyforma jegyként, természetesen, azonos vonásokkal rendelkeznek. A Mérleg jegyű, akár férfi , akár jó, általában jókedvű, szereti a társas életet, mindkettő szerény, gyengé tisztességes, akik.


A legtöbb férfi , akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt. A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. Illik hozzá: az Ikrek férfi – a Vízöntő nőhöz hasonlóan – imádja a változatosságot és a telefonszexet. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban.


Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések