2018. március 23., péntek

Bika férfi udvarlása

Persze, nem hallgathatjuk el múltunkat, hiszen tartós kapcsolat esetén a partnereknek is ismerniük kell egymást, mindent tudniuk kell egymásról. Bika férfi udvarlása fórum, vélemény és hozzászólás. A Bika imádja azt a közelséget és intimitást, amit egy szoros kapcsolat rejt magában. De ahhoz is elég erős, hogy ő legyen a kapcsolat mozgatórugója.


Az olyan partner, aki - ha szükséges - békíteni, elsimítani is tu ilyenkor jól jön. A Bika szülött komplikált, szeszélyes férfi , jelleme mégis idomítható. Ha kihozzák a sodrából nagyon erőszakos, de hamar jóváteszi hibáit, mert tudja, ez semmi jót sem hozhat rá. Mindig vigyáz a testi és lelki egészségére.


Semmilyen ügyben, legkevésbé vita közben ne állítsuk, ne hivatkozzunk arra, hogy mi voltunk, akik kezdeményeztünk, vagy mondtunk elõre valamit. Ez nagyon feldühíti és kiabálásra kényszeríti a Biká-t. Ha együtt élünk vele, a pénzügyeket és bevételeket bízzuk teljes egészében rá. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni.


A baj az, hogy Ő ezzel tisztában van, ismeri a vonzerejét és első pillantásra felméri, hogy ki az. Fontosak számára az érzelmek, így remek társ és még remekebb férj válhat belőle, de fontos, hogy a nőn is érezze ugyanazt a szerelmet és kötődést, amelyet ő tanúsít. Mivel érzékiségéről híres, ha meg szeretnéd hódítani, nőiességeddel. Egy Bika zárkózott, nehezen megközelíthető férfi – már fiatalon határozott elképzeléssel bír az életéről, beleértve a nőt is, aki majd gyermekei anyja lesz. Mivel nagyon családcentrikus, ez az elsődleges szempont: beleillünk-e a feleség- és anyaszerepbe, amit elképzelt magának.


Az én párom is bika :) Garantáltan ilyenek. Az utolsó cikk csokit mindig a számba adja :)) (17éve szeretjük egymást) A válasz -ban hasznosnak tűnik. Vele légy kedves, sőt kezdeményező, de türelmes. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


A Bak férfi nem egy flörtbajnok, de imád nősülni - A jegy szülötteire jellemző a konokság és bizalmatlanság, és ha csak a felszínt nézzük, akár érzelemmentesnek is tűnhetnek. A Bakok nem könnyen engednek másokat közel, viszont aki megnyeri a szívüket, az hosszú távú, megbízható társat kap. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Igaz, meglehetősen tüzes és jó szerelmi képességgel van megáldva, de kiélvezi a pásztoróra minden percét.


Bár nem annyira a szavak embere. Hosszú távban gondolkodik, így az elkötelezettség nem jelent számára problémát. Bika Ha a férfi Bika -jegyű: A Bika kívülről elég hűvösen viselkedik.


Bika férfi udvarlása

Azonban ne ijedj meg, ugyanis a Bika jelmondata: “Mindent a maga idejében! A szenvedélye ugyanis lassan bontakozik ki. Vénusz, a szerelem istennője irányítja. A Bika - férfi nagylelkű, erősen érzéki beállítottságú, mind érzelmileg, mind anyagilag képes biztosítani társa igényeit, hiszen számára a szex és a kényelem a legfontosabb. De előfordulhat hogy ez a magabiztosság önhitté teszi, amit az ideges és tapintatlan Ikrek nő hamar legyőz ékesszólásával.


Viszont könnyű előhozni belőle kritikus hajlamait is, és hamar elégedetlenné válik, ha nem a tervek szerint haladnak a dolgok, amivel bizony lehúzhat másokat. A legtöbb családban állandó probléma télen, hogy a gyermeket jól fel kell öltöztetni, de a gyermekek nehezen viselik a pufók ruhákat, a vaskos ruharétegeket és az olyan dirigálásokat, mint vedd már fel a sapká vagy jól gombold be a kabátod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések