2018. március 16., péntek

Rák párhoroszkóp

Rák párhoroszkóp

Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Még közismert nyakasságuk is pozitívan hathat egymásra. A Rák szülöttben mindig megőrződnek a gyermekkori emlékek, ezért felnőttként általában igyekszik szép gyermekkort biztosítani utódainak.


Rák - Bika páros viszonya a gyerekekkel. A Rák figyelemmel követi gyermekei fejlődését, szívesen foglalkozik is velük, részt vesz örömeikben, esetleges kudarcaikban. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A RÁK mindig tartozni akar valakihez.


Számára elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül éljen. Vagy rászorul a másik gondoskodására, vagy ő akar mindenáron gondoskodni a társáról. A romantika, a szentimentális érzelmek hozzá tartoznak belső világához, de ezt ügyesen titkolja. A Rák igazi otthonteremtő típus, gondoskodó védőszárnyait az Ikrek egy ideig élvezi is, később azonban már úgy érzi, túl sok kötöttséggel jár számára ez a kapcsolat, és szívesebben menne a maga feje után. A Rák szeretne mindenről tudni, mindenhol ott lenni, mindenbe beleszólni, ez pedig nem az Ikrek zsánere.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? A Rák csillagjegyű emberek – akár férfiakról, akár nőkről legyen szó – rendkívül érzékenyek.


Rák nő védelmező típus, aki bármit képes megtenni vagy feláldozni, azért akit szeret. Ez a típus a legnőiesebb mind közül. Talán a Halak, amelyiket még hozzá lehet hasonlítani. A Rák jelmondata: „az én otthonom az én váram”.


Legfontosabb az életében a család. A Rák számára a hangulatok, az érzelmi állapotok és különösen a meghittség fontosak. Amikor a Rák átölelné és kedveskedne neki, a Szűz inkább olvas, és elutasítja az ágyba csalogató szándékot.


A Rák és a Bak a zodiákus ellentétes párjai. Ha tudja, hogy valaki hisz Önben és képességeiben, semmi sem állíthatja meg. A házasságokra régi együttélésekre a romantika, a gyengédség, a szeretet lesz a jellemző, amikor érzéseiket ki tudják mutatni, és teljes mértékben meg tudják élni.


A Kos számára unalmas lehet a Rák által vágyott élet, ráadásul hűség és az ebből adódó bizalom dolgában sincsenek közös nevezőn. A Halak romantikát lop a Rák életébe, és a Rák az teljesen védelmező szerető, akire a Halaknak szüksége van. Valószínűleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak hajlamos szokatlan szerelmi viszonyok kezdeményezésére. Mindketten szimpatikusak és megpróbálják egymást támogatni.


A víz jegyű rák hava közeleg, ennek kapcsán lássuk, kivel illesz össze, ha Te is június és július között születtél! A Rák maximálisan értékeli fenti tulajdonságaidat, és szívesen alkalmazkodik hozzá míg a Szűzzel kiválóan tudtok együttműködni közös hátteretek megteremtése során, miközben az érzelem és az erotika sem szorul háttérbe. Nehezen találod meg a közös nevezőt a könnyed Mérleggel és Ikrekkel, valamint a dinamikus Kossal. Kos Szűz Rák Oroszlán Vízöntő Bak Skorpió Napi horoszkóp Horoszkóp oldalak Babahoroszkóp, gyermek horoszkóp Szerelmi horoszkóp, párhoroszkóp Kínai horoszkóp Nagyobb ezotérikus portálok Tarot kártya Szerelmi és párhoroszkóp Más népek asztrológiája Asztrológia Képek, design ötletek Karmahoroszkóp Interaktív Könyvek. Ma visszahúzódó hangulatban leszünk, örülünk, ha otthon tölthetjük a szabadidőnket.


Semmi kedvünk kimozdulni otthonról. Inkább praktikus teendőink kötik le a figyelmünket, szívesen teszünk, veszünk otthon. A Rák inkább egy nőies jegynek számít, ezért ezek a tulajdonságok érvényesek a Rák férfira is, így vele több a gond. A Rák férfi számára a visszautasítás tragikus élethelyzetet jelent.


A Rák odavan a romantikáért, de nem szereti, ha ajtóstul rontanak a házába. Eleinte nehéz lesz rávenni arra, hogy kísérletezzen, szigorúan az ágyban fekve, az esti órákban szeretkezne, ezért türelemmel kell hozzá közelíteni. Mivel vedd le a lábáról? Viszont a Bika higgadtsága biztonságérzetet ad számára.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Sértődékeny, kicsit talán hisztis is, ezért sokan nem élnének le vele egy életet. Szerelem Egy munkahelyi szerelem, kaland felpezsdítheti a vérét, és miatta szívesebben mehet be a munkahelyére.


Ha mégis belemegy, legalább a diszkrécióra ügyeljen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések