2018. március 19., hétfő

Fogászat 13 kerület

Köszöntünk a PresiDent Fogászat honlapján! Jó időtöltést kívánunk! Petneházy utcában található Fókusz Házban, közvetlenül a teve utcai lakópark szomszédságában. Az egyetem elvégzése után a Központi Stomatológiai Intézetben kezdtem meg fogorvosi tevékenységemet, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakterületen.


Fogászat 13 kerület

Fogorvosi rendelők - Budapest - XIII. Cézár-Ház A Clinident Fogászati Centrum több mint éve működik Bu. Egy jó fogorvossal való kapcsolat pedig évekre, vagy akár évtizedekre szól! A fogászat sokaknak nehéz pálya. Mi úgy gondoljuk, nem mindegy kihez fordul.


Jó fogászatot találni kiemelten fontos mindenkinek! A Budapest Dental fogászat titka: Ön. Minden ember, minden mosoly egyedi kincs. Professzionális fogászat 13. Fogászatunk Budapest szívében, az M3-as metró Lehel téri és Dózsa György úti megállója között található a Váci út 64-es szám alatt.


Rendelőnket tömegközlekedéssel és autóval is megközelítheti, a bejárat előtt közterületi parkolóhelyek állnak rendelkezésre. Felhívjuk tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a szakrendelések telefonszámainak hívásakor előfordulhat, hogy az éppen folyamatban lévő orvosi kezelés miatt a telefont nem tudják felvenni. Fogfájás, letört fog, fogpótlás, foghúzás után vagy előtt esztétikai problémákra szakértő team, fájdalommentes fogászat elegáns környezetben.


Ez esetben is perceken belül sorra kerül, időt és pénzt takaríthat meg, ha hozzánk jön. Rendelőnkben konzerváló fogászat , fogpótlás, fogszabályozás, fogápolási szaktanácsadás, szájsebészet, fogfehérítés és röntgenkép-készítés működik. Szolgáltatásainkról bővebben ITT olvashat. Teljes körű fogászati ellátás, gyermekfogászat, fogszabályozás felnőtteknek is, a XIII. Porcelán híd készítése, ultrahangos fogkőlevétel, fogbeültetés, digitális panoráma és egyéb röntgen, kivehető fogpótlások, professzionális fogfehérítés, fogágybetegségek gyógyítása, éves klinikai tapasztalattal.


Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Budapest egyik első magánrendelőjeként több mint éve látjuk el páciensek generációit Anygalföldön a XIII. Fogászati klinikánkon házon belül megtalálható Budapest egyik legmodernebb fogtechnikája és fogászati röntgene. Klinikánkon ehhez világszínvonalú eszközpark áll rendelkezésre, amellyel azonnal elkészíthetőek a szükséges felvételek (kis- és panoráma röntgenfelvétel, CT vagy CBCT felvétel).


Fogsor javítás ( Fogászat , Budapest, XI. kerület ), térkép alapján válogass megbízható orvosok között. Ingyenes időpontfoglalás azonnal, apróbetűs rész nélkül. PontFogászat és Szájsebészet. Kellemes környezetben, magasan képzett fogorvossal és dentálhigiénikus szakemberrel várjuk a pácienseket. Három kezelővel ellátott fogászatunk Budapest egyik legexkluzívabb helyszínén - Dunai panorámával - a Marina parton ( XIII. kerület ) található.


Fogászat 13 kerület

Rendelőnk gépkocsival és metróval ( kb perc séta ) könnyen megközelíthető, és a parkolás sem jelent gondot, az épület előtt mindig vannak szabad helyek. Petkov Dental- Fogászat és Szájsebészet 13. Szakképzett fogorvosaink modern környezetben várják Önt teljes körű fogorvosi szolgáltatásainkkal. Látogasson el exkluzív fogászati klinikánkra Budapest belvárosában a Nyugati térnél, az Eiffel Irodaház földszintjén, a Teréz körúttól méterre található Medicover fogászatra! Angyalföld kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat.


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! VITALITÁS Fogászat Budapesten a XVI. Fájdalommentes kezelések-implantáció-koronák–hidak. A minőség mindenek felett!


Fogászat Szánk és fogaink egészsége rendkívül fontos nem csak a táplálkozás szempontjából, hanem azért is, mert az egész testre kiható gócok is kialakulhatnak itt. Egészség, szakértelem, modern technológia, komplex ellátás és emberközpontúság. Ezt nyújtja Önnek a Silverdent fogászati rendelő.


Bennünk megtalálja hosszú távú fogászati partnerét a száj és fogászati problémák megelőzésében, szakszerű és fájdalommentes kezelésében és egészségének megóvásában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések