2018. március 7., szerda

Szakítás sms

Olyan sms -ek, üzenetek, idézetek, amiket szakításkor szoktak küldeni. További születésnapi, szerelmes, szilveszteri, trágár, vicces idézeteket és egyéb üzenetek találsz az oldalsávban minden kategóriából. Búcsúzás, szakítás, sms üzenetek.


Szakítás sms

Rád gondolok édes csillagom, búcsúcsókod itt ég az ajkamon. Leszáll az est, pihenj csendesen. Szakítás utáni szerelmes mondatokkal és idézetekkel -al több esélyed van visszaszerezni kedvese mint nélkülük. Erős a sodrás és elvisz az ár, más csókol, más szeret és más karja zár.


De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem. A Sláger Reggelben Péter elmondta: „Nagyon kellemetlen egy ilyen helyzet, de ha egy kapcsolatnak vége az így is, úgy is kellemetlen, teljesen mindegy. Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek, sms -ek kerültek a szerelmeslevel. Feliratkozás a hírlevélre! A Story magazin legújabb számából kiderül, hogy Hajdú a szakítást sms -ben intézte és szerinte ebben nincs semmi fura.


A legutóbbi kapcsolatommal sms -ben szakítottunk és azóta sem találkoztunk. Azt gondolom, bármennyire érzik mindketten, hogy nem működik, nagyon rossz leülni egymással szemben, és megbeszélni, hogy legyen. A szöveges szakítás azonban nem mindig etikátlan. Egy szakítás feldolgozása sosem egyszerű, sokszor heteknek, hónapoknak vagy akár éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy valaki elfogadja a szakítást és túl tudjon lépni volt párján. Eleinte sajnáltam, hogy esetleg fájni fog neki a szakítás – már mintegy tényleges szakítás - de most már nem annyira zavarna.


Fájni kell a szívnek, ha igazán szeret,Mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet. Valakit megszeretni: egy pillanat elég,De elfeledni őt: egy élet is kevés. Szeretnék barátnőmmel szakítani és eddig beteg volt.


Szakítás sms

Ma jött suliba és úgy terveztem, hogy ma suli után szakítok vele. De mikor megláttam hirtelen elbizonytalanodtam. Ezért is választja a szakítás egyszerűbb módját, sms -ben, e-mailben írja meg, hogy részéről vége a kapcsolatnak. Meggyőződése, hogy a képernyő megvédi, és elrejti őt a párja haragja elől. Az Oroszlán nem szeret szembenézni a valósággal.


Házasságát viszont egy évig gyászolta, hiszen önismereti próba is volt a szakítás. A szakítás pedig pontosan ilyen. Tudomásul kell venni, ha nem működik, és tovább kell lépni - mondta, de azt is elárulta, hogy volt barátnői közül csak Ábel Anitával lettek barátok, volt feleségével pedig csak a gyerekek miatt beszélnek. SMS -ben szakítok vele. Sokat elemeztük az emotikonokat is, a szmájlik egyre halványultak, míg végül arra jutottunk, hogy Attila csupa megközelíthetetlen tartózkodás.


Szakítás sms

A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy felismereminden ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Szakítás sms -ek Csillagok fényénél még látom arcodat, csendes szél, még elhozza hangodat. De te már nem engem hivsz, véget ért egy álom, kettőnk emlékét szívembe zárom. Nem csak sms -ben küldhete hanem like-olhatod akár a facebookon is. Ha van olyan üzenete amit nem láttál az oldalon, vagy bármiféle tapasztalatod van, küld el!


Egy éves, „Bobo” becenevű férfi, aki Sydney-ben él, még ennél is továbbment, és a szöveges üzenetben pontokra szedte, hogy miért vet véget a két hónapja sem. Kiderült, hogy a barátom prostival vesztette el a szüzességét mielőtt összejött velem, ennek hatására teljesen megundorodtam tőle, rá sem bírok nézni, arra gondoltam, hogy sms -ben szakítok vele. Ez a személyes tér szakítás után fokozottan érvényes. Segít neki abban, hogy letisztázza és rendezze az érzelmeit.


Kicsit bővebben ez azt jelenti, hogy ne hívogasd és ne írj neki sms -eket, mert ezzel kibillented őt az egyensúlyából, aminek megtalálására most szüksége van és még jobban elidegeníted őt magadtól. Egy „Bobo” becenevű éves (!) férfitól származik a parádés üzenet, (ex)barátnőjének neve nem ismert, csak azt tudjuk, hogy Sydney-ben él. A búcsúszövegben Bobo hat pontban foglalta össze, melyek voltak párjának azon tulajdonságai, amelyek lehetetlenné teszik a további.


Arra a kérdésre, hogy legtöbbször mi volt az oka korábbi szakításaiknak, a nők és a férfiak is ugyanazt válaszolták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések