2018. március 16., péntek

Bika férfi

De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni. Képes olyan ügyekért is kiállni, melyek sikere teljesen kilátástalan. A szerelmes BIKA FÉRFI hódító, szerelmi praktikái: Egy Bika férfi , nem fog csak úgy leszólítani valakit az utcán.


Bika férfi

A Bika erős fizikumú és nagy lelkierejű ember. Először mindig felméri a terepet, kitaktikázza, mennyi esélye lehet a kiszemeltnél, utána érdeklődik, hogy szabad-e a nő szíve, és szereti tudni az apróbb részleteket is. Fontosak számára az érzelmek, így remek társ és még remekebb férj válhat belőle, de fontos, hogy a nőn is érezze ugyanazt a szerelmet és kötődést, amelyet ő tanúsít. Mivel érzékiségéről híres, ha meg szeretnéd hódítani, nőiességeddel. Ennél jobban érvényesülhet viszont a gazdasági életben, mivel a pénzzel nagyszerűen tud bánni.


Mindemellett a Vénusz bolygó védnöksége alatt született Bika nagy tehetség is lehet. Milyen egy Bika csillagjegyű férfival randizni? Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára. Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó.


Jellemzése előtt fontos megjegyezni, hogy eleme a Föl ezért a Bika férfi alapvetően türelmes, kitartó és ragaszkodó. Gondolkodására a józan paraszti ész jellemző, de mivel uralkodója a Vénusz, ezért tetteiben sokszor a tipikus női minták érvényesülnek. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg.


Ahhoz azonban, hogy megfelelőnek tartsa magát a birtoklásra, az kell, hogy valakinek érezze is saját magát. Ezért addig megbízható társ, amíg fontosságát éreztetik vele. Az érzéki romantika nagymesterei: a Bika férfiak semmit nem sietnek el - Ha hűséges pasira vágysz, akkor a legjobb ha egy Bika jegyűvel jársz. Nyakas jellem ugyan,de ha a birtoklási vágyát kezelni tudo akkor egy kitartó és érzéki szerető, akinek a kézügyessége is remek. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.


Bika férfi

A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Az első az igazi vénuszi Bika : szép, tökéletes a külseje, kellemes illat lengi körbe, drága ruhákban jár, sokat foglalkozik önmagával és a külsejével.


A másik típus a természetesség híve: nála az odaadás, a gyengédség, az állhatatosság és az erő tulajdonságai érvényesülnek. Skip trial month free. Herélés Zolika Komonyi. Unsubscribe from Zolika Komonyi?


A téli égbolt egyik meghatározó csillagképe. Nyugaton a Kos, keleten az Ikrek, északon a Perseus és a Szekeres, délkeleten az Orion, délnyugaton pedig a Cet és az Eridanus csillagképek határolják. Illik hozzá: az Ikrek férfi – a Vízöntő nőhöz hasonlóan – imádja a változatosságot és a telefonszexet. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja.


Mindegy, hogy férfi vagy nő – nagyon nagyra tartja az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet. Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes. Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű, aki nem tud egyhelyben ülni.


Az Ikrek nők bátrak, okosak, kalandvágyók, és romantikusak. Hisznek az igaz szerelemben, és képesek a világ végére is elutazni, csakhogy rátaláljanak a nagy őre. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Victor Barriót a mellkasán szúrta meg az állat, a férfi életét vesztette. A éves Barrio profi matadornak számított.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések