2018. március 27., kedd

Kos karrier horoszkóp 2019

A Kos csillagjegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Mars, és leginkább a belső erő, az állhatatosság, valamint az önbizalom jellemzi őket, garantáltan nem fognak unatkozni ebben a periódusban. Karrier : Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Nem akarsz elkapkodni valamit a munkáddal kapcsolatban, de az sem jó, ha sokáig vársz.


Most van itt a te pillanato hiszen sokkal több erő és elszántság van benne mint ahogyan azt korábban gondoltad volna. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. A legfrissebb napi horoszkóp KOS. Karrier Érdemes a napokban új módszereket kipróbálnia.


Izgalmas és értékes infókat hallhat azzal. Mit jelentenek a visszatérő számok az életünkben? Több olyan helyzet is adódik, amikor meghatározó választásra kerül sor két vagy több dolog között.


Jó megérzéseidet Fortuna súghatja a füledbe. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Hivatásod is profitál belső erődből és bizakodásodból.


Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak köszönhetően, hogy pontosan tudja, hogy mit akar elérni. Karrier : A hivatásában, a munkájában továbbra is a Neptunusz igen kedvező hatását érzi. Ettől a munka az ön számára nem is tűnik nehézségnek, s a karrier , az emelkedés is szinte magától adódik. Mintha láthatatlan erők vezetnék a lépéseit az életnek ezen a területén.


Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Kos (március - április 20) heti horoszkóp. Lehet, hogy itt az ideje a magad kezébe venni az irányítást, és nem engedni másoknak.


SzereleGyors döntéseket kell hozno mert van, amit már nem lehet tovább. Próbáljon most kicsit gyanakvóbb, kicsit kétkedőbb lenni, mert a most kínálkozó lehetőségek bár csábítóak, de két-három héten belül semmivé foszlanak. Haladjon tovább a megkezdett úton, még akkor is, ha elképzeléseihez a vártnál kevesebb segítséget kap. Kos : Lehet, hogy olyan helyről jön a pénz, ahonnan nem gondoltad volna.


Kiváló a mai nap arra, hogy a saját érdekeidet képvisel mert most a sors is támogat abban, hogy sikert sikerre halmozz. Bika: A környezetedben a mai napon többen vannak olyanok, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes többi videó NEM S. Nehezedre eshet először visszatérni a hétköznapokba, és lélekben még mindig a nyaraláson járhatsz. A hónap végére azonban összekapod magadat, és sikerül uralnod a pillanatot.


SzereleNem szeretnél elsietni semmit, de már nagyon izgatott vagy valamivel kapcsolatban. Kos : Kicsit káosz van a fejedben és az életedben, ezért nem tudsz koncentrálni semmire rendesen. Kezd azzal, hogy rendet raksz magad körül, otthon és a melóban az íróasztalodon is. Hidd el, utána könnyebb lesz magadban is letisztázni a dolgokat.


Személyre szabott horoszkóp rendelés. Többnyire jóindulatúan hiszékeny emberek, de ezzel egy időben harcias, határozott személyiségek is. Nem ez lesz a hét legizgalmasabb napja, de azért nem is lesz olyan szörnyű. Próbáld meg kihozni még a kellemetlen helyzetekből is a legjobbat! Hiába van csütörtök, tele vagy energiával, tervekkel, így reggeltől estig csak pörögsz, szervezel, intézkedsz.


A Kos jegy szülötteinek jó irányba változik az élete. A nyár sokkal nyugodtabb lesz számukra, még akkor is, ha lesz néhány olyan esemény amely kissé idegesítő lesz. Akinek van partnere, azok nagy terveket fognak véghezvinni együtt. Aki egyedül van, az most könnyen megtalálhatja a partnerét.


Hiúságodon esett csorba miatt ne feszülj össze se szerelmeddel, se gyerekeiddel, még szüleiddel se! Nem könnyű a mostani időszako hisz az önbizalmad ki tudja milyen messze szökött, az egyedüllét utáni vágyaddal teremtsd meg egy belső rendrakás lehetőségét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések