2018. március 7., szerda

Mérleg nő

Mérleg nő

A legszélsőségesebb helyzetekben sem esik pánikba. Ezzel együtt, a mérleghez hasonlón, folyton ingadozik a depresszió és a jó hangulat között. Amennyiben házasságot kötnek, a Mérleg-nő tökéletes feleség.


Mérleg nő

Mérleg (szeptember 24. – október 23.) Levegő jegy. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz.


Hasonlóan a férfihez, szereti a szépet, az elegánsat, a stílusosat, ám intellektus terén általában legalább ennyire igényes. A spontán helyzetekben nem mindegy neki, hogy kit hódított meg, hanem azt is, hogy hogyan. Roppant intelligens, okos, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel. Női karaktere kívánja a szentimentalizmust és a romantikát.


Mérleg nő

Minden élethelyzetben kellemes, kedves jelenség, aki igyekszik mindenkinek segíteni. A legtöbb esetben a Mérleg nő mindent elér, megvalósít, amit csak szeretne. Ha párkapcsolatról van szó, mindig hosszú távra tervez. Körbenéz maga körül és úgy érzi, elment maga mellett az élet, vagy legalábbis messzire elkerülte, a jó dolgokkal együtt. Azt látja, mindenki vágya megvalósult, elégedett az életével, egyedül mintha Ön lenne lemaradva és magának nem jönnek össze a dolgok.


A Nap látszólagos égi útja során november elején lép a csillagkép területére, és három hétig tartózkodik ott. A környezet nagyon fontos a Mérlegnek, bizonyosodj meg róla, hogy az első randi ízléses és elegáns, flancos környezetben van, például egy ebéd egy elegáns bárban, majd séta egy fákkal szegélyezett hasadéknál a nyáron viruló virágokkal. A szerelmes Mérleg NŐ ismérvei: Nem tartozik az egyszerű esetek közé, a párkapcsolataiban fontos a fejlődés, ez vezethet bonyodalmakhoz.


Ha a kommunikáció és a kifejezés módja a Mérleg nő és szerelme között nem fejlődik folyamatosan, akkor könnyen beleun a kapcsolatba. Ha szerelmes, szereti, ha tud róla az egész világ. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Illik hozzá: a határozott Oroszlán férfi tudja, hogyan hozza lázba a Mérleg nőt, a találékony Kos férfi lendülete pedig elkápráztatja. Megvalósíthatod régóta dédelgetett vágyaidat egzisztenciális és érzelmi vonalon egyaránt.


Engedd el életedből azokat a téveszméket és vágyakat, amelyek olyan személyhez kötnek, aki hátráltat abban, hogy megtaláld önmaga és azt ted amire hivatott vagy. Halak férfi: inkább ellenérzés alakul ki, mintsem vonzalom, ha találkoznak. Rák férfi: túl érzékeny és megbízhatatlan a Szűz nő számára. A Szűz nő biztonságra vágyik, amit egy álmodozó Halak férfitól nem igazán kap meg. Nem bonyolódnak mély érzelmi viharokba és éppen ez a könnyedség az, ami együtt tarthatja őket hosszú távon.


Egyikük sem akarja birtokolni a másikat, és amiben a Mérleg kissé passzív, azt jól oldja a Nyilas aktivitása. A kompromisszumokra mindig kész Mérleg csak arra vágyik, hogy Önt boldoggá tegye, és minden esetleges akadályt, ami az útjukba aka eltávolítsa. A Mérlegő nő tudja, hogy mit akar az életben. Ugyanakkor a Mérleg az igazság tudásával, érzésével is összefügg.


Ezért is ajánlott jogi területen elhelyezkedniük, mert remek vitakultúrával rendelkeznek és hatékonyan fejezik ki magukat. Ezt a tulajdonságukat minden férfi értékeli, mert a Mérleg nő sosem hagy kétséget a felől, hogy éppen miért mérges vagy mi bántja. Egy Mérleg jegyű nőnek fontos, hogy párja jól bánjon vele.


Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Mérleg kisasszonyban és Iker úrban közös az újdonságok és izgalmak utáni vágy, ami fő hajtóereje is lehet közeledésüknek. Hiszen Mérleg kedvesünknek minden visszatetsző lehet, ami túl erőteljes, s nagyon „rámenős”. Ilyenkor – mélyen a lelkében – azt gondolja rólunk, hogy faragatlanok, vagy primitívek vagyunk. Az Oroszlán hónap az erőgyűjtés ideje, amikor magunkba fogadjuk a nap simogató fényét-melegét, hogy elraktározzuk azt a sejtjeinkben. Nem véletlen tehát, hogy a legtöbben ilyenkor töltik jól megérdemelt pihenésüket.


A szingliként élő Mérleg csillagjegyűek számára az augusztus kiváló időszak lesz arra, hogy ráleljenek a lelki társukra. Ha buliba, vagy egy kellemes kirándulásra invitálják, akkor használja ki a kínálkozó alkalmakat, hiszen bármikor összehozhatja a sors egy érdekes, izgalmas személyiségű emberrel. A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra. Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait.


Már korán felismerhető, hogy a Mérleg gyerekek Vénusz gyermekei: csinosan lehet öltöztetni őket, valamiféle bájosság és hiúság jellemző rájuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések