2018. április 6., péntek

Bika nő nyilas férfi

Bika - Nyilas családi horoszkóp. Amennyiben egy házasságban a Nyilas a férfi , épp érzelmi élete sajátosságai miatt, a házasság nem jelent neki kötelezettséget. Akár megnősül, akár nem, a Nyilas férfi lelkében örök agglegény mara aki szereti a titkos viszonyokat.


A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni.


Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak.


Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is. Jó háziasszony, s mert szeret enni, hajlamos az elhízásra. Az Ikrek nő Hisznek az igaz szerelemben, és képesek a világ végére is elutazni, csakhogy rátaláljanak a nagy őre. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió- férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki. Nyilas Ha a férfi Nyilas -jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin.


Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára. A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet. Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. A Halak férfiú is kissé félős az Oroszlán nő vad szex-játékaihoz. Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára.


Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó. Felméri a helyzetet és megbizonyosodik arról, hogy tud mit ajánlani a nő számára, mielőtt felajánlja magát. Egy Nyilas túl lelkes, túl fanatikus neke és bár imponáló lehet, hogy milyen ambiciózus, művelt, de szónoklatai fárasztóak, gondolatmenetei követhetetlenek számodra. Az is idegesít, hogy állandóan siet, mindig rohan valahová. Fontosak neki a részletek, az illatok, a hangok, az érintés, és kalandként fogja fel az együttlétet.


Nem erőlteti a szexet, inkább azt várja, hogy az útjába akadjon a lehetőség. Az intellektuális összhang kitűnő, sőt, a Nyilas nem is rossz szerető, ezért a két jegy közt van lehetőség igazán mély és tartalmas kapcsolatra. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas , mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni.


Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi. Nyilas nő egy darabig élvezi a tanárszerepet, de hamar megunja (partnerét is). A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt. A Nyilas csillagjegy jellemzői - Úgy tűnik, hogy a Nyilasokat a szerencse vezérli, jó dolgok történnek velük és ez általában az optimista életszemléletük és pozitív hajlamuk miatt van, ami vonzza a jó szerencsét. Mindegy, hogy férfi vagy nő – nagyon nagyra tartja az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet.


Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések