2018. április 10., kedd

Napi vicc

Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Ingyenes Napivicc levél mindenkinek. Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk.


Napi vicc

Legújabb viccek - Napivicc. Agresszív kismalac viccek - Napivicc. Cigány viccek - Napivicc. Minősítése: szavazat Minősítsd. A Legjobb Lájkok Egyhelyen!


Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is. Hogy lehetsz ilyen kulturálatlan? Pergamen, amikor egy író publikálja írása egy részét. Bíró úr, elképzelheti, hogy itt nyeltem egyet, és hogy ne folytassam a beszélgetést, fogtam egy újságot és elkezdtem olvasni.


Napi vicc

Rossz viccek még rosszabb tárháza különszám - T-Rex Kicsi Keze, avagy a t-rex viccek - Duration: 2:45. Lány az apjának: - Apa, egy srác tegnap a suliban olyat mondott, amit nem értek. Azt mondta, hogy szép a szélvédőm, gyönyörű a csomagtartóm és a futóművem, jó a kasztnim és kifogástalanok a lökhárítóim.


This feature is not available right now. Please try again later. Napi vicc , Budapest, Hungary. Célunk vidámságot csempészni a mindennapokba! This should work on Internet Explorer, Firefox and Chrome.


Napi vicc

Ha jót akarsz derülni, vagy kell néhány vicc , az esti lapos hangulatra, akkor tudunk segíteni. Vicc , humor, szórakozás! Régi, új, fa vagy esetleg fekete humor, itt tematikusan megtalálhatsz mindent. Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk.


NAPI VICC : A férj utálja az asszony macskáját. Ma kezdődött az erőszaktevő migráns tárgyalása Budapesten A strasbourgi bíróság a magyar kormánynak adott igazat Ötéves gyermeket bántalmazott. Eladó: lett maradhat? Brit katonák, amint vakon gyakorolják a. A szőke nő egy hét alatt hatodszor nézi meg ugyanazt a filmet.


Az alapvető kérdés, amibe mindig újra és újra belebotlom, a ki alkalmazkodjon a másikhoz kérdése. Számomra egyértelmű a válasz: mindkettő. Többségükkel a rejtvényfejtő karrierjáték során találkozhatsz. Itt is megfejtheted azokat ugyan, de ha karrierjátékba fogsz, lehetséges, hogy újra találkozni fogsz velük. Mama, mi az a vérfarkas?


A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. Egy ember elmegy a bölcs rabbihoz, hogy megtudj. Szerző: Peti, Címkék: bajnokcsapat, labdarúgás, napi vicc , ünnep, videó Még nincs hozzászólás Az MLSZ FEB a Honvéd – FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, játékosainak nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért 2. Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések