2018. április 30., hétfő

Rák nő nyilas férfi

Rák férfi és Nyilas nő kapcsolata A Hold uralma alatt álló Rák csillagjegyben született férfi ingatag, megbízhatatlan, de önmaga és a családja védelmét fontosnak tartja. Szenvedélyes, gyöngé aki idejéből, szeretetéből sokat áldoz családjára, ám cserébe viszont is elvárja ugyanezt. Az elbűvölő Nyilas férfi is kiváltja a fantáziadús Rák nő figyelmét, mellette képes legyőzni örökös szorongását. A Szenvedélyes Nyilas mindig lebilincselő, ha meg akar hódítani valakit. A Rák nő is hamar bűvöletébe esik, a beszédes Nyilas műveltsége, optimizmusa még féktelen szabadságvágyát is elviselhetővé teszi a Rák szemében.


Nyilas férfi és Bak nő két nagyon különböző jellem, kapcsolatuk inkább szakmai téren alakulhat jól, melynek alapja a kölcsönös tisztelet. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Egy romantikus, kedves, alkalmazkodó típus.


A legnőiesebb csillagjegy, ezért jobb az, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő született a Rák jegyében. Halakkal és a Skorpióval lehet, illetve a Bakkal is egy jó párost alkothatnak. A Rák férfi romantikus szerelmes, a Rák nő védelmező, aki szeretteiért bármire képes. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. A Rák férfi családi élete Miként a Rák szülött női változata, a férfi is a teljességre vágyik: mind a fizikai mind az eszményi szerelmet elvárja a partnerétől, de mindenként ez utóbbi a fontosabb.


NYILAS NŐ szerelmi horoszkópja A nyilas nő számára a szerelem teljesen természetes dolog, mentes minden női rafinériától és nagy érzelmi tobzódástól. Nyílt és őszinte, és ugyanezt várja cserébe a társától is. Fontos számára, hogy partnere egyben lelki-szellemi társ is legyen, és mindig ébren tartsa érdeklődését. De mivel túl szabad és szókimondó, a nyilas férfi olykor akarata ellenére is megsérti az embert.


A bírálat nem fog rajta. A nyilas férfi is képes az uralkodásra, ha úgy nevelték. A nyilas megértő, együttérző, tud alkalmazkodni és alapvetően hűséges is. A Nyilas számára minden nap új lehetőséget jelent.


De ha elkényeztették a szülei, ha az ismerősei körében népszerű, ha nagyon nem kellett alkalmazkodnia, akkor egy rák nő mellett nem biztos hogy bírja, annak túlzott elvárásai miatt. A család szempontjából jobb, ha a Rák a nő , és a Nyilas a férfi. A Rák otthon van, vigyáz a gyerekekre, főz, mos, takarít, a Nyilas meg megkeresi a pénzt, találkozik a barátaival, jön, megy, éli a viszonylag szabad életét, amire neki nagy szüksége van. A Rák férfi lágyabb, megértőbb és érzékenyebb, míg a Rák nő olyan, mint a mesében a borsószem királykisasszony: száz dunna alatt is megérezte a borsószemet.


Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida. Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű, aki nem tud egyhelyben ülni. Az Ikrek nő Hisznek az igaz szerelemben, és képesek a világ végére is elutazni, csakhogy rátaláljanak a nagy őre. A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet. Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való.


A Halak férfiú is kissé félős az Oroszlán nő vad szex-játékaihoz. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas , a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak.


A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Nyilas és Rák szerelmi kompatibilitása Gyenge Általában különböző céljaik és vágyaik vannak. A Rák biztos akar lenni partnere szelmében, a Nyilas viszont nem képes biztosítani azt. Lenyűgözi, hogy a Rák mindig képes egy új oldalát mutatni, és mindig megmondja a véleményét, ha valami nem tetszik neki, ráadásul még vicces, jóképű és érzékeny is. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie.


A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések