2018. április 18., szerda

Halak horoszkóp

Friss napi horoszkóp HALAK látogatóinknak - Nézze meg a mai horoszkópját s tudja meg, már várható ma a KOS jegyűeknek! Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Halak mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.


A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. A Bika ma legyen nagyon körültekintő, a Halak vigyázzon mások lelkivilágára.


Nálunk megtudhatod mi vár a mai nap során. A csillagjegyek állásából minden kiderül, felkészülhetsz akár a legváratlanabb dolgokra is. Mi naponta megújulunk, minden nap friss horoszkóppal jelentkezünk minden csillagjegyre.


Halak horoszkóp

Horoszkóp minden napra. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. A Tízmilliószoros nap miatt most, mindenkinek a gondolataira kell figyelnie. Ez alatt a vízjegy alatt született emberek, amit a Jupiter és a Neptunusz ural, sokszor döntésképtelenek, a legkisebb dolgokról legyen is szó.


Neked mi a horoszkópod? Napi horoszkóp , havi horoszkóp , éves horoszkóp , szerelmi horoszkóp. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! A HALAK párkapcsolat iránti vágya egy csodaszép álom, aminek a beteljesülésére nagyon kicsi az esély. Minden kapcsolatában valamelyik álmát szeretné megvalósítani, csak közben nem gondol arra, hogy más az álom és más a valóság.


Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Kétségek közt hánykolódsz.


A szív parancsa és a józanész szava tökéletes ellentétbe került egymással. Eszed azt parancsolja, menekülj, amíg lehet, holnap már talán késő. Ha szívedre hallgatsz, talán mindent feláldozol, odavetsz egy boldognak remélt óráért, amely még csalódást is okozhat. Amennyiben a Halak a munkahelyi feladatai elvégzésére koncentrálja az energiáit, akkor a horoszkóp szerint az erőfeszítései hamarosan megtérülnek. Az idő melegebbre fordultával és a nyár beköszöntével a Halak a Bika csillagképben álló Vénusz hatását fogják érzékelni az életükben.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! A napi horoszkóp minden nap új meglepetéseket tartogat Számodra, itt megtudhato mi vár Rád! Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a szerelemben, karrierben, és az egészséggel, pénzzel kapcsolatban mennyire áll Melléd a szerencse!


Tele lesz izgalmas meglepetésekkel a hónap, és Önnek készen kell állnia arra, hogy ezeket befogadja. Vegye el, amit az élet kínál Önnek, és engedje el, aminek mennie kell. Közel engedhet valakit, mert megbízik benne, de cserébe Ön is közeledni szeretne.


Ez csakis így működhet Önök között. Kos - Halak családi horoszkóp Kos és Halak jegyű szülöttek kapcsolata hosszú és boldog lehet, különösen, ha képesek kiegyensúlyozni a temperamentumok közti különbséget. A Kos- Halak páros bátran belevághat a házasságba, mert életük harmokikus lesz egymás mellett. Bika (április - május 20) napi horoszkóp Nagy lendülettel fogsz valamibe, de félsz, hogy a lelkesedésed gyorsan kiég, amikor megláto milyen nagy is valójában a feladat. Az első ijedelmen kell azonban csak túljutno utána minden megy magától.


Nem dinamikus és nem is kitartó a munkában. Számára az ötlet és nem a tett a fontos. Ma azonban a születési uralkodójával együtt álló Vénusz meglepetéseket tartogathat önnek: számíthat rá, hogy valaki ma felfedezi az önben rejlő lehetőségeket. A tudatalattidban minden más jegy tulajdonságai is ott szunnyadnak – a Kostól a Vízöntőig. Hogy ezt az őrületes telítettséget élje először is Neptunuszra van szüksége a te vezércsillagodra.


A párkapcsolati összehasonlító horoszkóp feltárja a kapcsolat erősségeit és a hiányosságait is. Megtudhatjuk belőle, hogy miként tehetjük jobbá párkapcsolatunkat. Halak viszont legyenek óvatosak a hétvégén – November 8.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések