2018. április 23., hétfő

Nyilas bak barátság

Akiket jobb, ha elkerül: a Rák állandó érzelmi hullámzásaival, a Bak merevségével, a Skorpió kemény céltudatosságával nem tud mit kezdeni. Idő múltával azonban jönnek az ellentétek, amelyek feszültséghez vezetnek kettejük között. Egy Bakban minden megvan, ami belőled hiányzik, és ez fordítva is igaz. Partnered higgadt, megfontolt és józan, de néha túl körülményes hozzád képest. Te heves vagy és impulzív, gyakran meggondolatlan, de mindig megtalálod a legrövidebb utat.


Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. Friss napi horoszkóp NYILAS - tekintse meg mai horoszkópját az Ezo.


Alapvetően mégis elég jó páros lehet. Kos – Bak : Az a fő probléma, hogy mind a kettő vezetni akar. Mind a kettőnek hatalmi.


Ennek eredményeként néha elutasítanak jó lehetőségeket, a szükséges nagy elkötelezettség miatt, de ez az ő döntésük és számukra ez így jó. Bak jegyű ember társának, hogy akadályokba ütközhet. E jegy szülöttét viszont pont ezek a korlátok ösztönzik.


Kitartásának és állhatatosságának köszönhetően nem adja fel. Fontos számára, hogy számítani, építeni tudjon partnerére. Kapcsolataiban nem a fellángolás, inkább a reális ész kap hangsúlyt.


Nyilas bak barátság

Az állati rész a földhöz, az anyaghoz kötött, az emberi rész fantaszta, hiszen a Napot célozza. Mert ugye sokan boldogtalanok, és alig várják, hogy a barátság legalább valami soványka kis kalandba torkoljon, bánják is õk, hogy már megint a feudális maradványok érvényesülnek. Végülis õk csak ahhoz a kérdéshez szóltak hozzá, lehet-e nõ és férfi közt barátság. NYILAS (XI. – XII.


21.) Ha képesek vagyunk elfogadni, hogy ő mindig mindent jobban tu akkor a legjobb barátra tehetünk szert. Szereti megmondani a tutit, és szívesen terelgeti barátait arra az útra, amit ő jónak tart. Ha valakivel összebarátkozik, akkor az rendszerint életre szóló lesz. A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek.


Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek. A NYILAS NŐ: Kedveli a nagy feladatokat, akár a karrierjéről akár a magánéletéről legyen szó. Az ideális férfit nehezen találja meg, mert igényei nagyok, válogatós és fontos számára a magasabb értelmi szint. Olyan partnert keres, akivel együtt küzdhetnek nemes célokért, aki játszótársa is egyben.


Az ametiszt a királyi ékszerek tradícionális színe volt, mivel a lila a jólétet és gazdagságot szimbolizálta. Nyilas jegy, bak aszcendenssel? Ha “mi rólunk” van szó, a Bak igen egyszerű szabályokat szab: a gazdag, a sikeres, a hatalommal rendelkező, az jöhet. De ő maga is keményen dolgozik - a párjával együtt is -, hogy ilyen lehessen, hogy ilyenek lehessenek.


A megfelelő társsal együtt tör kemény munkával újabb és újabb magaslatokra. Friss mai napi horoszkóp BAK - olvassa el a mai horoszkópját az EZO. TV Jóslás és Horoszkópok lapjain! A Bak óvatos és konzervatív, mindig aggódik biztonságáért. Szexuális élete is épp olyan kalandos, sok partnert kipróbál, míg kiválasztja a megfelelőt.


De ha rátalál az igazira, odaadó anya, jó élettárs válik belőle. Sok benne az érzés, lelkesedés, erős, kerüli az unalmat, imádja a változatosságot, ugyanakkor a kényelmet is, ebben jó az összhang köztük. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.


A Rák odaadásával képes előcsalogatni a Bak érzéseit. A Bak stabilan (nem gyorsan, de stabilan) lépked előre a párkapcsolati lépcsőfokokon, számára különösen fontos a bizalom, a biztonság és a hűség, a Rák pedig kiváló partner e tekintetben. Kiváló vezető válhat belőle, mert úgy osztogatja parancsait, utasításait, hogy az sohasem bántó, és megalázó. Az igazáért – békés, nyugodt természete ellenére is – a végtelenségig harcol. Unsubscribe from MuscleHDTV?


A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja, annak garantáltan jó dolga lesz. A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések