2018. április 26., csütörtök

Halak nő ikrek férfi

Ikrek férfi és Halak nő viszonya. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik.


Halak nő ikrek férfi

Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét.


Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Imád flörtölni, és párnák helyett ugyanis inkább szavakkal dobálózni: a szexnél jobban fűti a szellemi kihívás. De épp mert túl sokat dolgozik, hamar kifárad.


Szüksége van a gyakori, hosszú szünetekre. Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Ez a férfi álomvilágban él és. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie.


A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. Levegős jegy révén, az érzelmeit is a szellemiségén keresztül, könnyedén, illékonyan éli meg. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg.


SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. A playboy-típusú Halak nagyszerűek az ágyban, de a velük való flört összetörheti a Bika nő érzékeny szívét. Kedvenc szexuális segédeszköze: szappan.


Halak nő ikrek férfi

Tangáját minden további. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. Illik hozzá: a Bika férfi tele van romantikával, ami a Bak nőből hiányzik.


A Skorpió férfi magas fokra hevíti a Bak nő izzó szexualitását. Kerülendő partner: a Halak férfi túlságosan álmodozó egy Bak nőhöz. A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki. Leírom eddig mit tapasztaltam.


Bika nő : Nyugodtabb, anyáskodóbb, ő is hűséges, nagyon érdekli az ikrek szertelen, bulizós természete, szeret vele pörögni. Azonban randizni vele inkább tűnhet barátságnak, mint egy valódi kapcsolatnak az ő laza természetének köszönhetően. Kreatívak, szeretik a változatosságot, ezért elég nagy fantáziával vetik bele magukat az erotikába.


Szeretik az új élményeket, az izgalmakat, és ez az ágyban is erőteljesen megmutatkozik. Sokat beszél, és bármilyen játékba hajlandó. Sok nő tesz meg mindent azért, hogy nőiesnek és érdekesnek tűnjön, de lehetnek olyan esetek, amikor épp az ellenkező hatást váltjuk ki a legjobb szándék mellett is. Minden férfi mást tart nőiesnek vagy túlzásnak, de van néhány dolog, amiben a nagyrészük megegyezik. Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni.


Halak nő mindent az ellenkező módon csinál végül, mint amit közösen határoztatok el. Ettől függetlenül azonban hűséges és jó társként viselkedik, mindig lehet rá számítani, kitartóan figyel párjára. Elég komolyan foglalkozom az asztrológiával. Halak nő , bak férfi csak úgy működhet együtt, ha a nő aszkéta, picit mazo típus.


Hosszú távon nem hallottam ilyen harmonikus kapcsolatról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések