2018. április 19., csütörtök

Mindent a halak csillagjegyről

A hangsúlyozottan Halak személyiség: Alapvetõen emocionális, ösztönösen beleérzõ, megérzõ és szétáradó. Hangulata a lelkesültség és a depresszió végletei között ingdozik, A vízhez hasonlóan mindent visszatükröz és úgy alakul, ahogyan a víz felveszi a tartály alakját. Ez egy nagyon kegyetlen mítosz, pedig a Halak csillagjegy szelíd és álmodozó. A mélyben azonban ott van a pusztító Anyaistennő archetípusa és a természet mindent megsemmisítő ereje. A Halak csillagjegy a zodiákus utolsó jegye, ahol a lélek felkészül arra, hogy újra elmerüljön a Nagy Közös Lélekóceánban.


Please try again later. A Halak személyiség nemcsak saját maga, hanem a környezete számára is megfejthetetlen rejtélyt jelent. Amikor olyan érzésünk táma hogy az illető nem erre a bolygóra született, mintha a Holdról jött volna, vagy valamelyik tündérmeséből lépett ki, biztosak lehetünk benne, hogy Halak szülöttel van dolgunk. A film hűen bemutatja a kommunis. Kinek ne kellene egy ilyen társ az ágyban?


Főleg, ha még a hétköznapokban is megértik egymást? ITT olvashatsz a Halak csillagjegyről még, kideríthete illik-e hozzád jegyed alapján. A Halak jellemző tulajdonságai:A legromantikusabb, legönzetlenebb embertípus a Halak. Mindenkin segítenek, aki rászorul. Mottójuk: Az Egy-ség részei vagyunk!


Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, jól érzik magukat ha nagy nyüzsgés van körülöttük. A Halak minden élményében feloldódik, azonosul velük, magáévá teszi, ezért hajlamos lehet olyan dolgokat is magára vennie, amit nem kéne. A körülötte lévő világ úgy hat rá, mint a szivacsra a víz. Az asztológiában a Bika jegy uralkodó bolygója Vénusz, melynek ekkor, a Bika-Vénusz ideján az ösztönös, érző oldala érvényesül – ellentétben a Mérleg - Vénusz esetével, ahol majd inkább a szellemi elem jut kifejeződésre.


A Rák úgy köt magához másokat, hogy a mert szüksége van rá. Szüksége van rá, hogy adhasson, hogy függjön. Függ mások rokonszenvétől, szeretetétől és kisebb-nagyobb ravaszsággal, érzelmi manipulációkkal igyekszik magához kötni a másikat. Szívvel, lélekkel csinálnak mindent.


Kitartóan harcolnak az igazságért. Az Oroszlán jegy szülöttei rendezettek és pontosak. Agresszió és szorongás) Céljai érdekében számító és rafinált, aki bárkin átgázol, ha szükségét látja.


A cél szentesíti nála az eszközt! A „gyengébb” embereket tudatosan befolyásolja, manipulálja, lenézi. A Halak jegyűek azok, akiket a legnehezebb megérteni Sok mindent tart magában. Vágyik arra, hogy az emberek megértsék, de nem mindig tudja szavakkal kifejezni hogyan érez, vagy mire van szüksége.


Mindent a halak csillagjegyről

Sok időt tölt a saját fejében, ami miatt másoknak még kapcsolatba lépni is nehéz vele. Végül megnyílik, de ehhez időre van. Halak – “mesés” Hatalmas fantáziájuk van, gyakran álmodoznak. Igen kreatív csillagjegy.


Hisz abban, ha mesésnek képzeli el az életet és tesz érte, akkor az olyan is lesz, amint az álmaiban. Vízöntő – “eredeti” Nem szeretnek szokványosan viselkedni, nem mennek a tömeg után. Néha gyengék a halak , de csak azért, mert még nem jöttek rá, hogy mekkora lelki erő lakozik bennük. Az még nem minden, hogy a napod a halak jegyében állt a születésed pillanatában, készítess személyre szabott horoszkopót és az még sokkal többet elárul rólad.


Sokszor a fellegek között jársz, és úgy érze hogy nem neked való ez a világ. Barátaid mindent megtennének érte de te egy mély depresszióba ásod el maga és idő kell míg onnan kimászol. Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! Ma egy igenkellemes társasági esemény lehet kilátásba, esetleg barátai toppanhatnak be önhöz, de akárhogy is, ma igazán remekül fog szórakozni, ráadásul, a nagy beszélgetésben még egész meglepõ és izgalmas dolgokra is derülhet fény, melyeket eddig még csak nem is feltételezett ismerõseirõl. Nem bizonytalan, meghatározza magának az utat és azt követi.


A munkájában a megérzéseire hallgat és mindent pontosan kiszámol. Nem tudod kezelni a konfliktusokat, ha kényelmetlen helyzetbe kerülsz, akkor felhúzod a nyúlcipőt, és inkább tovább állsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések