2018. április 23., hétfő

Bika skorpió

Bika skorpió

Bármit tesz, azt intenzíven és szenvedélyesen teszi. Drámai veszekedések és édes kibékülések váltogatják egymást, mert hol imádjátok, hol pedig a pokolba kívánjátok a másikat. Skorpió és Bika kapcsolata nem unalmas. Túlfűtött, erős érzelmek kötnek össze benneteket, a józan ész csődöt mond ebben a kapcsolatban.


Capricorn ~ Trust the way things unfold! Weekly Tarotscope Nov 11th - 17th - Duration: 15:09. Consciousness Evolution Journey Recommended for you. Ma nagyon nehezére esik koncentrálnia, ez meg is fog látszani a teljesítményén.


Nemcsak azért, mert nem halad úgy, mint tervezte, vagy mint kellene, hanem azért is, mert sokat hibázik. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Kapcsolatukat erős szenvedély és az érzelmek viharai jellemzik.


Bika skorpió

Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Find out what today’s Astrology will mean for you every day from Tarot. A Bika szülötteinek fontosak az élvezetek, az életöröm minden fajtája.


Nehezen fogad be új információkat, de amit egyszer megtanult, azt soha többet nem felejti el. A Bika termékeny típus, gyermek- és családszerető. Anyagiakban beosztó és rendkívüli pénzügyi érzékkel rendelkezik.


A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra. Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Bika (április - május 20) napi horoszkóp Mindenképpen ki kell tartanod most valami mellett, amiben korábban is hittél, és amiben most is hiszel.


Ne hagy hogy valami meggátoljon abban, hogy feladd a terveidet, és visszavonulót kelljen fújnod. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Ma az esze valahol egészen máshol jár, nem a munkán.


Naná, hogy a szerelmen! A jegyében járó Uránusz a Marssal kerül kalandos fényszögbe. Ma egy igazán vicces úrral találkozhat, avagy, ha ön az erősebb nem tagja, akkor annak mutatkozhat. Sok közös nézetük van a Mérlegekkel és az Ikrekkel, velük nagyszerű barátok lehetnek.


A Kosokkal forró szexbe keveredhetnek, de ez csak ennyi, nem több. A Bika és a Rák élvezik egymás társaságát, és lelkesen dőlnek hátra otthon a karosszékben. Ez növeli biztonságérzetüket, bár nem gyarapítja vagyonukat. A bika csillagjegy jellemzői.


Az ideális társ horoszkópja. A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. A Szűz segítőkészségét a Bika -a “mellékhatásoktól” eltekintve- imádja, hisz nincs még egy olyan jegy, aki számára ilyen fontos lenne, hogy vigyáznak rá és kényeztetik. Ha egyszer egy Bika és egy Szűz elkötelezik magukat egymás mellett, többnyire ki is tartanak a végsőkig.


Bika férfi: bízik önmagában, és ez szexivé, vonzóvá teszi, ezért egy Rák nő jól érzi magát egy Bika férfi karjaiban, ahol nyugalomra és szerelemre talál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések