2018. április 17., kedd

Bika skorpió barátság

Az idén a Jupiter a Skorpió jegyben jár, hatására sokkal nyitottabb, barátságosabb, kezdeményezőbb, mint általában. El tudja fogadtatni magát a környezetével. Bika - Skorpió kapcsolata. Bármit tesz, azt intenzíven és szenvedélyesen teszi.


A Skorpió -szülő figyelemmel követi gyermekei fejlődését, képes időben felismerni adottságaikat és azt megfelelő módon fejleszteni. Skorpió és Bak két gyakorlatias egyéniség, kik szigorúan nevelik gyermekeiket. Szilárdak és kitartóak, pont mint a bika , ami a Bikák tökéletes szimbóluma.


A Bikáknak megvan egy jól ismert hírneve a makacsságukról, ami nem feltétlenül rossz dolog. A fő különbség az, hogy egy hatalmas nőies erő helyett, a Skorpió férfi egy kemény, szexuális erőt mutat be. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. A Skorpió férfi nagyon érzékeny, magányos és kielégítetlen, de soha nem adja a nő tudtára. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát.


Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. Szívesen segít, de nagyvonalúságot kár volna várni tőle.


Ezért szerencsés, ha pénzről nem esik szó, mert akkor biztosak lehetünk az életre szóló hűségben. Számomra jókora negatív élményt jelentett eddig a bika jegy. Az emberkém nagyon tudta tenni a szépet, de mint kiviláglott, a sunyiságát leplezte a stílusával, és nekem a nyílt jellemű férfiak a zsánereim :) Persze, nem állítom, hogy minden bika fickó ilyen, korántsem. A Skorpió bizalmát nehéz megnyerni, de a Rák pontosan tudja hogyan kell megszerezni.


A rendkívül válogatós Skorpió először hosszú ideig megfigyeli a Rákot, majd mikor meggyőződött róla hogy valóban olyan kedves, érzékeny és finom jelenség mint amilyennek mutatja magát, lecsap és azt mondja “Enyém vagy és kész! A Mars a Skorpió jegyébe lép tizenkilencedikén, és ez a jegyváltás mindjárt új megvilágításba is helyezi a dolgait. Igaz, hajlamos lehet arra, hogy még mindig túlzott illúziókat tápláljon magában, és valamiféle örökletes hajlamot hordoz magában az akaratosságra, a túlzásokra és a nagy koncepciójú tervekre. A Skorpió ezen a téren határozott, viszont nem szokott hosszútávra tervezni, ő inkább megéli és megvalósítja az álmokat, mintsem beszéljen róla.


Kell egy Ikreknek a Skorpió tüze, legtöbbször nem is tud ellenállni egymásnak a két jegy, mert mindkettő lát valamit a másikban. Ma nagyon nehezére esik koncentrálnia, ez meg is fog látszani a teljesítményén. Nemcsak azért, mert nem halad úgy, mint tervezte, vagy mint kellene, hanem azért is, mert sokat hibázik. Kihívásokkal teli kapcsolat. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed.


Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. Az ilyesfajta kitartás szexi is lehet, sokakat már ez a tulajdonsága is levesz a lábáról. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


A két erő (tűz és víz) ellentétesen hat, és a lélek erő – erőtlenség harcát képviselik az életünkben, amelyek minduntalan összecsapnak. A Skorpió jegy a víz elemhez tartozik, és a tüzes Mars uralja hagyományosan. A dalszöveget én készítettem Sony Vegas Pro segítségével.


Ha szeretnél támogass egy feliratkozással. December – Január 20. A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent. Ma az esze valahol egészen máshol jár, nem a munkán.


Naná, hogy a szerelmen! A jegyében járó Uránusz a Marssal kerül kalandos fényszögbe. Ma egy igazán vicces úrral találkozhat, avagy, ha ön az erősebb nem tagja, akkor annak mutatkozhat. BIKA HOROSZKÓP ÁSVÁNY KARKÖTŐK.


Bika skorpió barátság

Skorpió ásvány karkötő, Frozen Achát, Hematit, Türkiz ásványokból. Barátság ásvány karkötők. A Nyilas szereti magát jól érezni, míg a Skorpió hajlamos a drámázásra – főleg, ha úgy érzi, hogy elhanyagolják, vagy előtör belőle a rá nagyon is jellemző féltékenység. Amíg tart a szerelem, a Skorpió valósággal elbűvöli szexuális energiáival a Nyilast, aki minden izgalmas dologban benne van.


Igaz, idő kellett, mire összerázódtunk, pedig elég korán, hónap ismeretség után összeköltöztünk, de azóta se bántuk meg. Az elején voltak nagy heves összetűzések, ami azért történt, mert mindketten kicsit egoisták voltunk, de idővel ez változott és egyre jobban ragaszkodtunk egymáshoz. A bika kerüli az ikreket.


Mint bika , csak egy dologra tudsz gondolni az ikrekkel kapcsolatban: mikor dönti már végre el, hogy mit akar? Csak egy dolog rosszabb: az ikrek szervezetlensége. A kos kerüli a skorpiót. A skorpió az egyik legrejtélyesebb és legtitokzatosabb csillagjegy. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval.


Ez növeli biztonságérzetüket, bár nem gyarapítja vagyonukat. Remek párost alkottok így ketten, nagy dolgokat tudtok véghezvinni, és ráadásul egyformán rendelkeztek azzal a szerencsés tulajdonsággal, hogy az elvégzett munka gyümölcsét is értékelni tudjátok. A barátság köztetek mindig megmaradhat, akár együtt éltek, akár nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések