2018. április 9., hétfő

Ikrek nyilas barátság

Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Ha a barátnője Ikrek , egy percig sem fog unatkozni mellette.


De arra számítson, hogy ez a barátság csak addig él, amíg ön ápolja. Tudomásul kell vennie, hogy az Ikrek ezernyi dologgal foglalkozik, örökké késésben van, s talán még a megbeszélt találkozót is elfelejti, mert egy érdekesebb programja adódott. Ez tökéletes párosítás lehet, hiszen az Ikrek levegőssége élteti a Nyilasban lobogó tüzet. Arra kell leginkább ügyelnetek, hogy a tűz ne eméssze el a levegőt, hiszen akkor mindketten életképtelenné váltok.


Gond csak azzal lehet, hogy a Nyilas ugyan családcentrikus, de hajlamos ragaszkodni az ideákhoz, tehát nehezen. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Ikrek csillagjegy szülötte viszont a szavak embere. Fejlett beszédkészségét, gyors gondolkodását a csillagjegyét patronáló Merkúrnak köszönheti. Náluk mély barátság alakulhat ki szülő-gyerek, férj-feleség között, rezonánsak egymás gondjaira, megértik a ki nem mondott szavakat is.


Az Oroszlánok Jó barát, de főleg akkor, ha éppen szalad vele (és persze a barátjával is) a szekér. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas , mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. Hirtelen lobbant kölcsönös szerelmük épp oly hirtelen lehigga mikor felfedezik, hogy érzékileg nem illenek egymáshoz. Ikrek és Nyilas jegyű szülöttek között nagy az esély a megértésre, ha nem is a legtartósabb párt alkotják.


A közös érdekek viszont összetartják őket. Amikor a Hold az Ikrek jegyben jár, akkor leginkább szabad mozgástérre van szükségünk. Tartasz ugyan kissé a Skorpiótól, de ugyanakkor vonz is a titokzatossága és a kiszámíthatatlansága. Felmerül bennünk az igény arra is, hogy a túlságosan szoros emberi kapcsolatainkon lazítsunk egy kicsit. Ilyenkor kevésbé vagyunk nyitottak a mélyebb kommunikációra, sokkal inkább a laza, könnyedséggel teli programokat keressük.


Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. Bika - Ikrek családi horoszkóp. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. Az Ikrek Olyanok, mint egy konferenciaközpont.


Neki folyton csöng a telefonjuk, - legyenek mosogatók egy étteremben vagy nagyvállalkozók, ez mindegy. Mindig hatalmas náluk az átmenő forgalom, és a barát maximum a portaszolgálatos (esetleg a hostess) szerepét töltheti be ebben az instrumentumban. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. A nyilas férfi minden reggel fejen állva ébre az ikrek nő meg rángatódik.


A Vízöntőnek imponál a Nyilas dinamizmusa, humora, a Nyilas pedig rajong a Vízöntő eredeti, máshoz nem hasonlítható jelleméért. Kb ilyenek ezek a horoszkópos tulajdonság leírások. Nyilasokat a szerencse vezérli, jó dolgok történnek velük és ez általában az optimista életszemléletük és pozitív hajlamuk miatt van, ami vonzza a jó szerencsét.


Nyilas - Skorpió páros munkaviszony, hivatás. A Nyilas csillagjegy jellemzői - üzlet, szerelem:. Nyilas és Skorpió munkaviszonya eredményes, melynek alapja a kölcsönös tisztelet a másik érdemei iránt. A jó barátság annyira ritka, mint a jó házasság – de vajon mit mondanak erről a csillagok?


KOS (III. 21. – VI. 20.) A Kos csillagjegy szülöttje tökéletes haver, akivel meg lehet osztani az összes örömöt, bánatot. Tudd meg, hogy milyen barátra leltél.


A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek. Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek. Rövid kapcsolat az övéjük, inkompatibilis természetük miatt. Nyilas jegyű teljesen laikus nő vagyok a témában, de már nem tudom egybeesésnek betudni a történteket: eddigi életemben baratsagom ment tönkre különböző okokból halak jegyű nőkkel, valamint jelenleg most is viharos barátságban vagyok egy halakkal, akit amúgy közeli batátnőmnek tekintek.


Nyilas nő és halak nő közti barátság feszültségekkel? Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Szeretnek mindenkin nyomot hagyni, akivel találkoznak.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval. Nagyon könnyelműek és eltűnnek hosszabb időre amint új barátokkal találkoznak és új helyeket fedeznek fel. Ez ahhoz vezethet, hogy azt hihetik, hogy mindent tudnak, ami általában igaz is, de az elméjük túl elfoglalt, hogy a finom részletekkel foglalkozzon.


Akárhányszor a Nyilas szeretné, az Oroszlán szívesen szeretkezik. Légy egy kicsit odaadóbb, próbáld kimutatni gyakrabban az érzéseidet, nem kell mindig olyan keménynek látszani. Kettejük kapcsolata tökéletes, a boldog házasság garantált.


Nyilas és Ikrek szerelmi kompatibilitása Gyenge A két ellentét mágnesként vonza egymást. Ha képesek vagyunk elfogadni, hogy ő mindig mindent jobban tu akkor a legjobb barátra tehetünk szert. Szereti megmondani a tutit, és szívesen terelgeti barátait arra az útra, amit ő jónak tart. Kos – Nyilas : Mind a kettő tüzes jegy, és ez sok szempontból javít ezen a kapcsolaton.


Ez így elég jól működik, a gond akkor kezdődik, ha a két ember elkezd egymással rivalizálni, márpedig a tűz a tűzzel könnyen rivalizálhat. A barátság önnek nagyon fontos, talán még a szerelemnél is fontosabb. Most a kedvesét is a barátjává teheti.


Avassa be jobban őt is a lelki életébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések