2018. április 25., szerda

November csillagjegy

A jegyek elemi felosztása. Császár Gyöngyi Bettina tarotmester található elérhetőség. Nagyon hamar kiismeri beszélgetőpartnerét, megtalálja legfájóbb pontját, miközben önmagáról szinte semmit nem árul el.


A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. A természet változásával és a napok rövidülésével november fáradságot és kedvetlenséget hozhat. Ne csodálkozzunk, hiszen ezt súgják a csillagok is. A hangulatváltozás egyenes arányban nő a környezet változásával, ahogy a természet színes ruhát ölt, úgy szürkül a környezetünk. A november az első fagyok hónapja, ám a csillagok jóslata szerint, a karrier és az érzelmek terén már korántsem lesz fagyos számos jegy számára a hangulat.


S hogy milyen izgalmakat rejt számunkra az enyészet hava? Mit jelentenek a visszatérő számok az életünkben? A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. Az állatövi jegyek tizenkét részre (csillagjegyre) osztják az ekliptikát, azaz azt az utat, amin a Nap a Földről nézve végighalad egy év alatt.


Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is! Az amúgy is kíváncsi és csapodár Ikrek most új területeket fedezhet fel. Lelkesen fogadod a hódolókat, ők azonban nem tudják, hogy nálad ez csak a pillanatnyi szórakozást szolgálja.


A november , bár elfogadottan az enyészet hava, nálad másról fog szólni: az újjászületést ígérik a csillagok. Napi horoszkóp november 13. Egy nagyon jó időszak kezdődik az életedben! Neve a latin novem szóból származik melynek jelentése kilenc, mivel eredetileg az év kilencedik hónapja volt a római naptárban, mielőtt a január és február hónapokat hozzáadták az évhez.


November csillagjegy

A legjobb pénzügyi tanács a csillagjegyed szerint. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Ha egyszer elhatároztad maga nem hagyo hogy eltérítsenek a szándékaidtól. Nehéz mostanában uralkodnod a lelkesedéseden, de gondolj néha másokra is.


Ezek a csillagjegyek lesznek a nap nyertesei! A Skorpió csillagjegy az állatöv nyolcadik, a harmadik kvadrát második jegye. Ha ma van a születésnapod: Új ciklusba lépsz, ahol sokkal nagyobb vonzerővel. A skorpió halált hozó állat. Végre sikerül megfejteni egy olyan rejtélyt, ami eddig rendesen feladta a leckét.


November csillagjegy

Régóta járt már az esze egy bizonyos dolgon, sehogy sem tudott rá választ vagy megoldást találni, de ma eljön végre az áttörés. A munkád most nem a terveid szerint halad maj ugyanakkor nem érdemes ezen bosszankodno mert csak magadnak ártanál vele. Mint a novemberi időjárás, olyan ködösnek, átláthatatlannak tűnik minden körülötted. Mennyire gonosz csillagjegy a rák? Csak nehogy bántsd valamelyik családtagjukat, mert akkor kibukik belőlük az őserő, az anyatigris, a dúva de szó szerint.


Hétvégi horoszkóp november 2-3. November utolsó hetében megtalál a belső nyugalom. A Bikák és a Halak úgy érzik, hogy valami új tapasztalat felé kell nyitniuk, a Rákok és Ikrek pedig magas fokon izzó kreativitásukkal kell, hogy kezdjenek valamit. A Nyilas a csillagjegy az állatöv kilencedik jegye, egyben az állatöv második kettős jegye, november és december között.


Ez az időszak az ősz vége, ekkor a legrövidebbek a nappalok és a leghosszabbak az éjszakák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések